QUENTIN TARANTINO Îl Recrutează Pe AL PACINO Pentru ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD

QUENTIN TARANTINO Îl Recrutează Pe AL PACINO Pentru ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD

QUENTIN TARANTINO Îl Recrutează Pe AL PACINO Pentru ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD alături de staruri ca Leonardo DiCaprio, Brad Pitt sau Burt Reynolds.

Legendarul actor Al Pacino, este pregătit să se alăture echipei fantastice ce va fi coordonată de regizorul Quentin Tarantino, în noua dramă istorică, Once Upon A Time In Hollywood. Actorul, câștigător al premiului Oscar și nominalizat de opt ori, se alătură acestui eveniment cinematografic care este deocamdata, unul dintre cele mai impresionante ansambluri adunate de Quentin Tarantino. Al Pacino, va juca alături de Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Michael Madsen și Tim Roth.Filmul este descris ca o poveste interconectată şi lungă, în stilul filmului Pulp Fiction, dar care este stabilită pe fundalul evenimentelor din 1969, ce se petrece în oraşul Los Angeles. Leonardo Dicaprio, va juca rolul lui Rick Dalton, o fostă stea de televiziune occidentală, care se luptă să rămână relevantă, iar Brad Pitt, va interpreta rolul cascadorului şi dubluri sale de încredere, Cliff Booth. În timp ce ambele personaje se luptă să facă faţă în industria cinematografică, un lucru pe care nici unul din ei nu îl recunosc, Rick, se întâmplă să locuiască alături de Sharon Tate (Margot Robbie). Din câte se pare, Al Pacino va interpreta rolul unui agent de la Hollywood, ce se numeşte Marvin Shwarz şi manageriază cariera artistica a celor doi.

Sharon Tate, a fost o actriță americană, care a fost nominalizată pentru premiul cinematografic Golden Globe. Sharon, era considerată în acel timp ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din lume, simbolul frumuseții anilor 1960. Moartea ei brutală, a intrat sub numele de „Crimele-Tate-LaBianca” în istoria criminalisticii americane.
În filmul Once Upon A Time In Hollywood, mai joacă Dakota Fanning, Damian Lewis, Emile Hirsch, Nicholas Hammond, Clifton Collins Jr., Luke Perry şi Keith Jefferson. De asemenea, Quentin Tarantino, caută încă actori care să interpreteze rolurile lui Charles Manson și al legendei artelor marțiale, Bruce Lee.

Noul film Once Upon A Time In Hollywood, marchează un alt fel de premieră în cariera lui Quentin Tarantino: este primul său film fără Harvey Weinstein. După dezvăluirile despre comportamentul dezgustător al lui Weinstein, Tarantino, a renunţat la compania de producţie Weinstein şi a făcut echipă cu cei de la Sony Pictures.

Once Upon A Time In Hollywood, are stabilită data de lansare în cinematografe pentru data de 9 August 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.