TERMINATOR 6: Primele Imagini Cu LINDA HAMILTON În Rolul Sarah Connor

TERMINATOR 6: Primele Imagini Cu LINDA HAMILTON În Rolul Sarah Connor

TERMINATOR 6: Primele Imagini Cu LINDA HAMILTON În Rolul Sarah Connor personaj ce va reveni în noul film produs de James Cameron şi regizat de Tim Miller.

Încă de când s-a lansat anunţul oficial, am urmărit de aproape următoarea producţie din franciza Terminator.
Şi ca idee, filmul ar trebui să fie un succes. Mai ales că se vor întoarce trei principali pioni ai acestei francize: cineastul James Cameron, Linda Hamilton şi Arnold Schwarzenegger. Chiar dacă actriţa Linda Hamilton, a fost absentă din franciza Terminator, încă de la filmul T2: Ziua Judecății, fanii au putu să-i audă vocea sub forma unor înregistrări în Terminator Salvation. Cu toate acestea, ea se va întoarce oficial în următorul film, Terminator 6, și primele imagini cu personajul Sarah Connor, interpretat de ea, au ajuns online. Nu ar fi prea multe de spus, decât că actriţa arată excelent și că suntem deja foarte curioşi să vedem cum vor aduce regizorul Tim Miller şi James Cameron, personajul Sarah Connor în narațiune. Se pare că planul lor este să ignore tot ce s-a întâmplat după Terminator 2 și să realizeze o nouă cronologie care să ne prezinte personajele interpretate de Linda Hamilton și lui Arnold Schwarzenegger, dar şi o serie de vedete tinere, care vor prelua ştafetă. Bineînțeles, acest tip de transfer, a fost plănuit şi pentru filmul Terminator Genisys, care știm cu toții cum s-a terminat.
Detalii despre intriga actuală a filmului, sunt încă limitate, dar știm că tânăra actriţă Mackenzie Davis, joacă un rol cheie nu numai în acest film, ci și în franciza reînnoită, personajul ei fiind asemănător cu Sarah Connor. Aceasta este probabil o mişcare inteligentă, mai degrabă decât toată lumea să fie prinsă în dramă cu o intrigă ce implică călătoriile în timp.Acestea fiind spuse, plasarea actriţei Linda Hamilton în rolul Sarah Connor, este probabil, cea mai bună mişcare strategică pentru Terminator 6, având în vedere că deja se lucrează la o poveste pentru încă două continuări.
După ce am aflat cu toţi că cineastul James Cameron, omul care a regizat cu succes filmul sci-fi The Terminator din 1984 şi continuarea la fel de revoluţionară Terminator 2: Judgment Day, se întoarce la franciza Terminator, ca producător executiv, am aflat că regizorul primului film Deadpool, cineastul Tim Miller, a devenit coordonatorul viitoarei producţii. Ştim că actriţa din filmul original, Linda Hamilton, o va interpreta pe Sarah Connor, în viitorul film care este încă ne-intitulat și că Arnold Schwarzenegger, va face parte din distribuţia noului film, care va fi o continuare directă a filmului Terminator: Ziua Judecății. Nouă poveste de ansamblu, intenționează să introducă un nou ansamblu de personaje tinere, printre care si actorul Gabriel Luna, care îl va interpreta pe noul Terminator.

GABRIEL LUNA Este Noul TERMINATORDistribuirea lui Gabriel Luna în noul film Terminator, confirmă ceea ce cineastul James Cameron a menționat în trecut: ideea de a transmite torța francizei unei noi generații de personaje.
– „Este vorba despre înmânarea torţei unei noi generați de personaje”, a spus James Cameron.

Noul film Terminator, este programat să ajungă în cinematografe pe 1 Noiembrie 2019.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.