THE EQUALIZER 2: Denzel Washington Este Nemilos În Noul Trailer

THE EQUALIZER 2: Denzel Washington Este Nemilos În Noul Trailer

THE EQUALIZER 2: Denzel Washington Este Nemilos În Noul Trailer pentru primul său film din cariera de actor, ce are parte de o continuare oficială.

Denzel Washington, se întoarce la unul din rolurile sale de referinţă din ultimii ani, în primul film din cariera sa care are parte de o continuare.
Colaborarea sa cu regizorul Antoine Fuqua, îl aduce din nou pe ecrane pe Robert McCall, un justițiar ce luptă pentru cei exploatați și oprimați.  Întrebarea principală este, cât de departe va merge el atunci când este vorba de o persoană apropiată? Sony Pictures a lansat un nou trailer pentru filmul Equalizer 2, care este regizat de Antoine Fuqua şi marchează realizarea primei continuări în cariera acestui duo.
Pentru prima dată în cariera sa, Denzel Washington, joacă într-o continuare, iar acest trailer, ne tachinează cu câteva aspecte diferite ale filmului şi o premisă bună pentru francizei Equalizer. În timp ce primul trailer a fost mai anost, noul trailer ne prezintă unele din cele mai bune puncte ale intrigii acestei continuări.Evident, de data aceasta, Robert McCall (Denzel Washington), este foarte pornit să răzbune moartea cuiva apropiat de el și are o listă cu nume care trebuie să dea socoteală. Însă în esenţă, după cum veţi vedea şi din acest trailer, Robert, continuă să facă „fapte bune” cu forță brută și un set special de abilități ce îl fac să fie aproape nemilos. Va fi interesant să vedem dacă această premisă devine într-adevăr o franciză cu drepturi depline pentru viitoarele filme din serie, sau dacă Denzel Washington, a fost fost pur și simplu atras de povestea specifică a filmului The Equalizer 2.
Primul film a însumat încasări de aproape 200 de milioane de dolari, luând în considerare că primul film a avut un buget limitat doar de 55 de milioane de dolari.

Suntem curioşi să văd cum se va descurca în cinematografe această continuare, ce speră să mai scoată pe piaţă, măcar încă un film pentru această serie. Oricum ar fi, Denzel, este potrivit pentru rolul eroului nemilos ce încearcă să ajute oamenii oprimaţi şi suntem siguri că EQUALIZER 2, va avea mai multe faze interesante decât primul film.

Poster The Equalizer 2 (2018)
În film, mai joacă Melissa Leo, Bill Pullman, Pedro Pascal și Jonathan Scarfe.
The Equalizer 2, ajunge în cinematografe pe 20 Iulie.
Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.