VAL KILMER Se Întoarce Oficial În TOP GUN 2: MAVERICK

VAL KILMER Se Întoarce Oficial În TOP GUN 2: MAVERICK

VAL KILMER Se Întoarce Oficial În TOP GUN 2: MAVERICK după ce în trecut şi-a exprimat dorinţa de a reveni la rolul ce l-a consacrat: Iceman.

Este oficial, relația de prietenie şi ură dintre personajele Maverick și Iceman, va continua în Top Gun 2.
Deşi toată lumea bănuia, actorul Val Kilmer, va juca oficial din nou rolul locotenentului Tom ‘Iceman’ Kazanski.

Sequelul care se numește acum Top Gun: Maverick, şi-a început producția săptămâna trecută, când Tom Cruise, ne-a anunţat că se află în prima zi de filmare, şi că va reveni din nou în rolul principal. În timp ce regizorul original al filmului, Tony Scott, inițial intenționa să regizeze el filmul, proiectul a căzut într-o încurcătură după trecerea prematură în nefiinţă a lui Scott. Dar se pare că Tom Cruise și producătorul filmului Jerry Bruckheimer, au fost destul de pasionați de realizarea filmului Top Gun 2.
Regizorul filmului este Joseph Kosinski, cel care a mai lucrat cu Tom Cruise la filmul Oblivion.Știm foarte puțin despre intriga filmului Top Gun 2, pe lângă faptul că se presupune că va fi vorba de probleme legate de războiul cu drone. Se pare că cei de la Paramount, nici măcar nu au confirmat oficial distribuția din Top Gun 2, în afară de Tom Cruise şi Val Kilmer, care este de fapt primul nume pe care îl ştim. Actorul a avut cel mai recent un rol de sprijin în thrillerul de crimă The Snowman, dar el a mai jucat în producţii de categoria B, asta pentru că a fost o vreme dispărut din industrie, datorită problemelor de sănătate. E bine să știm că Val Kilmer se va întoarce din nou, și suntem curioşi să văd cum va influența apariţia lui Iceman în viitorul film.
Scenariul pentru Top Gun 2, este conceput de Eric Warren Singer, Peter Craig şi de Justin Marks.

Tom Cruise - locotenentul Pete „Maverick” Mitchell
Sperăm că în curând vom afla mai multe știri despre distribuţia acestei aşteptate continuări, mai ales ca va fi lansată la 33 de ani de la lansarea filmului original Top Gun, care a spus povestea palpitantă a unor studenții de la Școala De Luptă a Marinei Militare, care se antrenau să fie piloți de vânătoare. Tom Cruise, a jucat în rolul locotenentului Pete „Maverick” Mitchell, care prezintă strategii neconvenționale și nesăbuite, în timp ce se implică emoţional într-o relaţie cu instructoarea interpretată de Kelly McGillis. Fiind unul din cei care se aflau în top, Maverick avea discuţii şi întreceri frecvente cu locotenentul interpretat de Val Kilmer, Tom ‘Iceman’ Kazanski. Filmul a avut în distribuţie nume ca Tom Skeritt, Anthony Edwards și Meg Ryan, înainte de a fi foarte faimoasă.

Top Gun: Maverick, ajunge în cinematografe pe 12 Iulie 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.