WONDER WOMAN 2: Clipuri De La Filmări Ne Arată Cât De Rapidă Este Super-Eroina

WONDER WOMAN 2: Clipuri De La Filmări Ne Arată Cât De Rapidă Este Super-Eroina

WONDER WOMAN 2: Clipuri De La Filmări Ne Arată Cât De Rapidă Este Super-Eroina şi cum îl salvează pe Steve Trevor în timpul unei revolte.

Două clipuri neoficiale de pe platourile de filmare pentru continuarea Wonder Woman 1984, ne arată o scenă masivă cu o revoltă şi un Steve Trevor protejat de Gal Gadot, în tot acest haos.
Continuarea filmului „Wonder Woman”, este acum în producție și ca urmare, fotografii și imagini oficiale și neoficiale, inundă internetul. Până în prezent, intriga filmului este o enigmă înfășurată într-un mister, deși ştim că Kristen Wiig, este oficial anunţată ca fiind unul din personajele negative pe nume Cheetah. Totuşi, zvonuri recente spun că este puțin probabil ca ea să fie principalul personaj negativ al filmului. Tot ce avem până acum, sunt zvonuri misterioase, cum ar fi unul recent care susține că actorul Pedro Pascal, va juca rolul unui „zeu deghizat in om”.Ca urmare, cele mai recente clipuri de pe platourile de filmare din centrul Washingtonului, sunt dificil de pus în context. Ele prezintă în mod clar o scenă de revoltă. În timp ce Gal Gadot și Chris Pine se află în această scenă, amploarea revoltei face dificilă depistarea lor.  Gal Gadot, este mult mai vizibilă într-un al doilea videoclip din aceeași secvență, clip în care Wonder Woman, fuge pe stradă demonstrându-şi viteza remarcabilă. Acest lucru demonstrează în mod clar efortul depus de Gal Gadot, pentru antrenamentele ce l-a efectuat pentru acest rol. Se pare că Steve Trevor (Chris Pine), este rănit în timpul acestei revolte civile la scară largă, iar Wonder Woman, îl ajută să ajungă în siguranță.

Întrebarea reală este, care ar putea fi cauza acestor revolte?
Este posibil ca acestea să fie proteste împotriva războiului rece. Dar o astfel de revoltă nu s-a întâmplat niciodată în lumea reală, sugerând că revolta este de fapt legată de intriga principală a filmului. Unii fani, speculează că o altă ființă avansată, sau un zeu antic, răspandeste furia catre umanitate, la fel ca intriga din Wonder Woman. Totuşi, acest lucru pare destul de îndoielnic şi nu credem că regizoarea Patty Jenkins va repeta acelaşi complot şi în al doilea film Wonder Woman.

Gal Gadot la filmarile pentru continuarea Wonder Woman 1984Oricare ar fi adevărul, filmele cu super-eroi de la DC, se așteaptă să fie în centrul atenției în timpul panoului Warner Bros. de la convenţia San Diego Comic-Con, de luna viitoare. În plus față de trailerul pentru mult aşteptatul Aquaman, se pare că cei de la DC vor dezvăluii mai multe informaţii despre proiectele care sunt în prezent în producție, în special despre Shazam! și Wonder Woman 1984.

Wonder Woman 1984, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 1 Noiembrie 2019.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.