BOHEMIAN RHAPSODY: Noul Trailer Dezvăluie Mai Multe Secrete Despre FREDDIE MERCURY

BOHEMIAN RHAPSODY: Noul Trailer Dezvăluie Mai Multe Secrete Despre FREDDIE MERCURY

BOHEMIAN RHAPSODY: Noul Trailer Dezvăluie Mai Multe Secrete Despre FREDDIE MERCURY şi despre munca sa fantastică alături de fomatia legendară Queen.

Fascinantul interpret Freddie Mercury, omul care a sfidat stereotipurile și a devenit unul dintre cei mai iubiți interpreţi de pe planetă, este principalul pion în Bohemian Raphsody, filmul care urmărește ascensiunea meteorică a trupei Queen, prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar. De la stilul de viață al lui Freddie, până la reîntoarcerea triumfătoare a trupei în ajunul concertului Live Aid, unde Freddie Mercury, se confrunta deja cu o boală care-i amenința viața, Bohemian Rhapsody este exat ceea ce fanii formației Queen, asteaptă.  Freddie, conduce trupa Queen într-una dintre cele mai mari spectacole din istoria muzicii rock. În acest proces, cei de la Queen, şi-au cimentat moștenirea legendară a trupei, ce a fost întotdeauna mai mult decât o familie muzicală ce continuă să inspire şi alte generaţii de visători și mai ales, iubitori de muzică.  20th Century Fox, a lansat un nou trailer pentru viitoarea dramă muzicală Bohemian Rhapsody, ce ne arată în detaliu, o porţiune din viaţa legendarei trupe rock Queen cu Rami Malek în rolul iconicului Freddie Mercury. Aceast nou trailer, intră puțin mai în profunzime în viața personală a lui Freddie Mercury, viaţă pe care unii au ştiut-o doar din presă momentului sau doar din auzite.Va fi interesant să vedem cum filmul se va limita între a fi un musical cu muzică bună, în timp ce personajul principal se confruntă ceea ce l-a omorât în cele din urmă : criza SIDA. Bryan Singer a fost iniţial regizorul filmului, dar, a fost concediat în timpul producției și înlocuit de Dexter Fletcher. Iar dacă primul trailer, ne-a lăsat fără cuvinte după ce am văzut asemănarea fantastică a actorului Rami Malek cu Freddie Mercury, din acest trailer nou, ne dăm seama că filmul va prezenta doar o perioadă scurtă de timp din tumultoasa carieră a formaţiei Queen.
Nu aflăm cu adevărat ce se petrece în film, dar obținem promisiunea că vor fi o mulțime de înregistrări fantastice cu colegi lui Freddie din trupa Queen. Acesta este un proiect care a fost în procesul de creaţie foarte mulţi ani, cu un număr de diverși actori și regizori atașați, aşa că, chiar este un miracol că filmul este în sfârşit finalizat. Suntem cu cu siguranţă intrigaţi, mai ales că este vorba de un interpret ce a influenţat de-a lungul timpului, muzica rock şi nu numai.

Freddie Mercury
Cu un scenariu conceput de Anthony McCarten, filmul îl mai are în distribuţie pe Aidan Gillen, Tom Hollander, Lucy Boynton, Ben Hardy, Gwilym Lee, Joseph Mazzello, Allen Leech și Aaron McCusker.

Bohemian Rhapsody, trebuie să ajungă în cinematografe pe data de 2 Noiembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.