Filmul Despre JOKER Cu JOAQUIN PHOENIX Se Lansează În 2019

Filmul Despre JOKER Cu JOAQUIN PHOENIX Se Lansează În 2019

Filmul Despre JOKER Cu JOAQUIN PHOENIX Se Lansează În 2019 și va explora în mare parte povestea de origine a personajului din DCU, The Joker.

Pare că cei de la Warner Bros., au „o mie de filme” despre personajul Joker în dezvoltare, însă primul care va intra în postproducţie este filmul despre povestea de origine a personajului Joker, filmul pe care îl va regiza Todd Phillips şi în care joacă Joaquin Phoenix.

Din câte se pare, studioul a programat filmul să ajungă în cinematografe pe data de 4 Octombrie 2019. Evident, detaliile despre intriga filmului sunt încă limitate și rămâne să vedem dacă cei de la Warner Bros. vor dezvălui ceva mai mult atunci când vor avea prezentarea panoului lor de la convenţia Comic-Con, în această sâmbătă.
Studioul prezintă de obicei proiecte îndepărtate și vor fi ocupați să promoveze alte filme cu supereroi, precum Aquaman și Shazam !.
Iar despre povestea de origine planificată a lui Todd Phillips pentru „The Joker”, am auzit de ceva vreme.
Are în rolul principal un actor ca Joaquin Phoenix și acum știm că se va intitula simplu: Joker.Joaquin Phoenix
Convenţia Comic-Con din San-Diego, este în plină desfășurare, şi se pare că este timpul potrivit pentru a oferi informații despre filme noi. Deşi când vine vorba de Warner Bros, şi filme DCU, părerile sunt cam divizate şi extrem de diferite cu privire la viitorul acestui univers cu super-eroi. Acest film despre originea personajului Joker, există în afara continuității întinse și va avea propriul său ton. Regizorul Todd Phillips, a descris proiectul ca fiind „o explorare a poveştii unui om ignorat de societate”.
Însuşi regizorul Todd Phillips a scris scenariul filmului împreună cu Scott Silver și va începe filmările în luna Septembrie, cu un buget relativ scăzut de aproximativ 55 de milioane de dolari, asta pentru că filmul este descris mai mult ca o dramă decât un film cu buget mare.

Joker Origin Movie: Joaquin Phoenix

Cu o dată de lansare stabilită pentru 4 Octombrie 2019, acesta nu va fi singurul film despre Joker, conform celor de la Warner Bros.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.