Filmul Marvel BLACK WIDOW Cu SCARLETT JOHANSSON Primeşte O Regizoare

Filmul Marvel BLACK WIDOW Cu SCARLETT JOHANSSON Primeşte O Regizoare

Filmul Marvel BLACK WIDOW Cu SCARLETT JOHANSSON Primeşte O Regizoare şi este pregătit să devină realitate, imediat după Avengers 4.

Filmul de sine stătător al celor de la Marvel, despre personajul Black Widow, interpretată de Scarlett Johansson, este cu un pas mai aproape de a realitate. Marvel Studios, tocmai a angajat o regizoare. După întâlnirea cu peste 70 de potențiali regizori şi regizoare, Cate Shortland, a semnat un contrat pentru a regiza filmul cu super-eroina din Avengers, Black Widow.

Regizoarea Cate Shortland, este o cineastă din Australia, cel mai bine cunoscută pentru documentarul Lore și pentru drama Berlin Syndrome (2017). Filmul Black Widow, marchează cel mai mare proiect al ei de până acum. Bineînțeles că aceasta este o producţie Marvel şi cel mai probabil, va fi un film cu buget semnificativ. De exemplu, regizorul Shane Black a regizat doar un film înainte de Iron Man 3, iar regizorul filmului Thor: The Dark World, Alan Taylor, și-a făcut debutul în universul Marvel, după ce a regizat episoade de televiziune. Filmul solo Black Widow, a fost o prioritate pentru cei de la Marvel, deși THR raportează că la un moment dat căutările s-au oprit și s-au îndreptat spre regizori de sex masculin. Totuşi, luna trecută, vânătoarea de regizori pentru Black Widow, s-a redus la nume ca Amma Asante (Belle) şi Maggie Betts (Novitiate), cele care au apărut în lista finalistelor, alături de Cate Shortland.Black Widow (Scarlett Johansson) în Avengers: Infinity War
Din câte spun cei de la The Hollywood Reporter, Cate Shortland nu este reprezentată de nici o agenție, dar Scarlett Johansson, a făcut lobby pentru ea, deoarece actrița a avut un cuvânt greu în alegerea acestui regizor. Scarlett Johansson, a declarat că ea a avut ultimul cuvânt de spus atunci când Cate Shortland a preluat conducerea decumentarului Lore. Acest proiect a fost în dezvoltare o lungă perioadă de timp, exact cam de pe vremea când fanii au fost încântaţi să declare că vor un film despre personajul Black Widow, adică de pe vremea când personajul a fost introdus în Iron Man 2. Cei de la Marvel, au fost cam lenţi în a răspunde cerinţelor fanilor.
Şi totuşi, mai bine mai târziu decât niciodată.  Cea mai recentă versiune a scenariului pentru filmul Black Widow, a fost scrisă de Jac Schaeffer, iar THR spune că povestea este plasată înainte de evenimentele din primul film The Avengers. Nu este clar cât de repede se vor mişca cei de la Marvel, deoarece Scarlett Johansson are un program aglomerat iar cei de la Marvel sunt concentraţi pe toate producţiile lor de înainte şi de după Avengers 4.

Black Widow (Scarlett Johansson) în Avengers: Infinity War

Marvel Studios, va lansa Captain Marvel, ca primul film cu super-eroi condus de o femeie, în luna Martie, apoi încă neintitulatul Avengers 4, în luna Mai, urmat de Spider-Man 2: Far From Home în luna Iulie, anul viitor.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.