ÎNGERII LUI CHARLIE Sunt Kristen Stewart, Naomi Scott Şi Ella Balinska În Noul Film

ÎNGERII LUI CHARLIE Sunt Kristen Stewart, Naomi Scott Şi Ella Balinska În Noul Film

ÎNGERII LUI CHARLIE Sunt Kristen Stewart, Naomi Scott Şi Ella Balinska În Noul Film ce va fi regizat de Elizabeth Banks, cea care va juca şi rolul Bosley.

Rebootul lui Charlie’s Angels și-a confirmat în mod oficial distribuția principală, iar actriţa şi regizoarea Elizabeth Banks, a jucat un rol-cheie în alegerea acestor personaje. Reinventarea serialului din ani ’70, a fost în discuții de câțiva ani încoace, însă planurile pentru un film ce să aibă premiera în 2019, nu au devenit oficiale decât acum.
Aşadar, noul film Charlie’s Angels, se îndreaptă oficial spre viitor.
Filmul este încă în dezvoltare, însă cu distribuţia confirmată oficial, proiectul va merge mai departe cu producţia şi va începe filmările într-un viitor foarte apropiat.Drew Barrymore, Lucy Liu și Cameron Diaz.
De la debutul său de televiziune din anii 1970, Charlie’s Angels, a fost reinventat de două ori.
Primul reboot a fost filmul din 2000 și continuarea lui din 2003 cu Drew Barrymore, Lucy Liu și Cameron Diaz.
Cea de-a doua încercare, mai puțin reușită, a fost un serial de televiziune cu același nume, care abia a durat câteva episoade în 2011. Acum, există o confirmare oficială că îngerii vor fi din nou pe marele ecrane în 2019, cu un nou film ce are deja asamblată o distribuţie completă pentru misiunea lor.
Potrivit celor de la The Wrap, filmul nu va fi doar regizat de actriţa Elizabeth Banks, ci o va vedea în rolul principal în rolul Bosley, personajul care transmite mesaje între Îngeri și Charlie. În plus față de distribuția precedentă care era stabilită, adică Kristen Stewart, trioul Îngerilor este completat acum de Naomi Scott și Ella Balinska. Regizoarea Elizabeth Banks, este şi producătoare în cadrul proiectului, care a trecut acum la data de lansare de 7 Iunie, 2019.

ÎNGERII LUI CHARLIE Sunt Kristen Stewart, Naomi Scott Şi Ella Balinska
Acum, proiectul se îndreaptă în mod oficial spre producţie şi în timp ce inițial a fost stabilit că filmările vor începe în aprilie, se pare că acestea vor începe puţin mai târziu în acest an, deoarece producția continuă să meargă mai departe pentru a păstra data lansării stabilite. Suntem siguri că Elizabeth Banks, se va folosi de experienţa sa de pe platourile de filmare pentru Pitch Perfect 2, film care a fost primul ei efort regizoral.

Cu un scenariu conceput de David Auburn, Elizabeth Banks şi Jay Basu, rebootul Charlie’s Angels ar trebui să ajungă în cinematografe pe 7 Iunie 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.