Primul Trailer AQUAMAN Dezvăluie O Lume Uimitoare Subacvatică

Primul Trailer AQUAMAN Dezvăluie O Lume Uimitoare Subacvatică unde Arthur Curry încearcă să descopere dacă este vrednic să fie regele Atlantidei.

În sfârșit, conducătorului de drept al Atlantidei, vine să ne uimească şi să strălucească.
După ce l-aţi văzut în filmul Justice League, personajul fantastic Aquaman, vine de data aceasta să ne arate câte ceva din povestea sa de origine.

Primul trailer pentru filmul Aquaman, regizat de James Wan, a debutat azi noapte în cadrul panoului Warner Bros. de la convenţia Comic-Con 2018. Warner Bros. Pictures și regizorul James Wan, aduc pe ecrane, o nouă aventură plină de acțiune, ce se întinde în vasta lume subacvatică uimitoare de peste cele șapte mări. Filmul dezvăluie povestea de origine a lui Arthur Curry, jumătate om, jumătate atlantean, și îl poartă în călătoria vieții sale, care nu numai că îl forțează să se confrunte cu adevărata sa identitate, ci îl determină să descopere dacă este vrednic să fie rege.
Ca întotdeauna, Warner Bros. a ieșit la iveală cu o surpriză în forţa la San Diego Comic-Con și chiar a lansat o dublă surpriză pentru cei aflaţi la panoul Aquaman. Ei au dezvăluit primul trailer pentru epicul film Aquaman și au încheiat evenimentul cu o vizionare exclusivă a unui poster și multe imagini care promit bătălii epice submarine, excursii prin lumea minunată a lumii fluorescente din Atlantis și o scenă de urmărire pe un acoperiș din lumea reală.James Wan, a dirijat această producţie unică, venită dintr-un scenariu conceput de David Leslie Johnson-McGoldrick și Will Beall, cu o poveste creată de Geoff Johns & James Wan și Will Beall, bazată pe personajul Aquaman din universul DC, creat de Paul Norris și Mort Weisinger.
Aspectul fantastic al secvenţelor subacvatice, pe care regizorul James Wan le aduce în acest trailer, pare că se mulează perfect cu povestea uimitoare din adâncuri a lui Arthur Curry. Drumul anevoios al băiatului care îşi descoperă puterile, pare a fi chiar o poveste de origine, deşi trailerul, ne poartă mult mai departe în viaţa lui Aquaman, acolo unde lucrurile se complică şi devin puţin mai serioase.
Arthur Curry, află că este moștenitorul regatului subacvatic al Atlantidei și trebuie să înfrunte pericole de neimaginat, pentru a-și conduce poporul și pentru a deveni eroul cunoscut de restul lumii.

Aquaman Poster
În rolul lui Aquaman este Jason Momoa, iar alături de el mai joacă, Amber Heard, Willem Dafoe, Temuera Morrison, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Patrick Wilson și Nicole Kidman în rolul lui Atlanna.

Fantasticul Aquaman, ajunge în cinematografe pe 21 Decembrie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.