Primul Trailer GODZILLA 2: KING OF MONSTERS Ne Prezintă Un Spectacol Colosal

Primul Trailer GODZILLA 2: KING OF MONSTERS Ne Prezintă Un Spectacol Colosal

Primul Trailer GODZILLA 2: KING OF MONSTERS Ne Prezintă Un Spectacol Colosal între monştrii antici de dimensiuni fantastice.

Povestea nouă din Godzilla 2: King Of Monsters, urmăreşte eforturile eroice ale agenției cripto-zoologice Monarch, în timp ce membrii săi se confruntă cu o pleiadă de monștri de dimensiuni divine, inclusiv cu Godzilla, care se ciocnește cu Mothra, Rodan și cu nemesis-ul său final, regele cu trei capete, Ghidorah. Atunci când aceste super-specii antice, considerate a fi simple mituri, se ridică din nou, se confruntă pentru supremație, lăsând existența omenirii atârnând în echilibru.
Continuarea Godzilla, este condusă de regizorul Michael Dougherty (Krampus), iar în rolul principal o are pe tânăra actriţa din serialul Stranger Things, Millie Bobby Brown. Această continuare, se învârte în mare măsură, în jurul evenimentelor din filmul Godzilla din 2014, și, într-o oarecare măsură, în conformitate cu evenimentele din filmul Kong: Insula craniului, dar, cu o lume adaptată la faptul că trăiește lângă o șopârlă uriaşă ce locuiește în mare şi respiră radiați.În cazul în care filmul Godzilla din 2014, ar avea un defect major, ar fi fost faptul că a durat prea mult timp pentru a ajunge la acțiunea de distrugere în masă a orașelor și, chiar și atunci, a lăsat loc de interpretare. În cazul în care acest trailer este un indiciu, Godzilla 2: King Of Monsters, corectează cumva acest lucru prin prezentarea tuturor monștrilor, din toate timpurile, ce lăsă orașele în ruină. Există şi câteva cadre superbe, mai ales atunci când Godzilla, care se ridică din ocean şi îşi aruncă în aer răsuflarea nucleară, dar şi câteva imagini ale celorlalte creaturi care iau parte la această defilare de monştrii. Rodan, ieșind dintr-un vulcan, Mothra, ieșind dintr-o cascadă aprinsă de neon şi acel cadru al siluetei incredibile a regelui Ghidorah în toată gloria lui. Devreme ce la noi nu există o cultură pentru filmele cu monştrii, suntem curioşi cum va reacţiona publicul din România. Totuşi, pentru cei ce iubesc acest gen de filme, este o injecţie cu adrenalină direct în vene.

Godzilla: King Of The Monsters - Comic-Con 2018 Poster
Cu un scenariu conceput de Michael Dougherty, Zach Shields și Max Borenstein, filmul are în distribuţie actori ca Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Ken Watanabe, O’Shea Jackson Jr. și Sally Hawkins.

Godzilla 2: King Of Monsters, ajunge în cinematografe pe 31 Mai, 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.