Primul Trailer HUNTER KILLER: GERARD BUTLER Este Căpitanul Unui Submarin

Primul Trailer HUNTER KILLER: GERARD BUTLER Este Căpitanul Unui Submarin

Primul Trailer HUNTER KILLER: GERARD BUTLER Este Căpitanul Unui Submarin ce descoperă că o lovitură de stat ameninţă să destabilizeze ordinea mondială.

Adânc în apele Oceanului Arctic, Căpitanul unui submarin american, Joe Glass (Gerard Butler), se află în căutarea unui submarin aflat în primejdie, atunci când descoperă că, o lovitură de stat secretă Rusească, ameninţă să dezmembreze ordinea mondială. Căpitanul Glass, trebuie să adune un grup de elită pentru a-l salva pe președintele rus răpit și să se strecoare prin apele inamice pentru a opri cel de-al III-lea război mondial.

Ei bine, a cotonogit lumea în Sparta, a salvat situaţia în Casa Albă, iar acum, Gerard Butler, este pe punctul de a lupta cu băieți răi de la limitele unui submarin de război, în noul său film Hunter Killer.Cei de la Summit, au debutat online primul trailer pentru filmul Hunter Killer, noul thriller de război care îl aduce pe Gerard Butler în rolul principal, adică într-un submarin american în rolul căpitanului Joe Glass, un om care se confruntă cu o lovitură de stat rusească, ce amenință ordinea mondială.
Această producţie este în mod fundamental poziționata ca un film de acţiune, doar că se petrece în general sub ape şi are în centrul atenţiei, explozii şi cascadorii cu submarine.
De data aceasta, în loc să-l protejeze pe președintele Statelor Unite, Gerard Butler, trebuie să-l protejeze pe președintele rus la bordul unui submarin care este vânat de o grămadă de rachete şi alte submarine.
Şi ştim cu toţi că filmele de acţiune ce îl au în rol principal pe Gerard Butler, au cu siguranță o audiență bine stabilită pentru astfel de filme.

Bazat pe cartea Firing Point scrisă de George Wallace și Don Keith, filmul are un scenariu adaptat de Jamie Moss și este regizat de Donovan Marsh (Avenged).

Hunter Killer Poster
Thrillerul de acţiune mai are în distribuţie actori ca Gary Oldman, Michael Nyqvist, Common, Linda Cardellini, Caroline Goodall și Toby Stephens.

Hunter Killer, se va lansa în cinematografe pe 26 Octombrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.