Primul Trailer SHAZAM! Scoate La Iveală Partea Amuzantă A Super-Eroului DC

Primul Trailer SHAZAM! Scoate La Iveală Partea Amuzantă A Super-Eroului DC

Primul Trailer SHAZAM! Scoate La Iveală Partea Amuzantă A Super-Eroului DC atunci când un băieţel se transformă într-un super-erou adult pe nume Shazam.

Toți avem un în interior un super-erou.
Este nevoie doar de puțină magie că să îl scoatem la iveală.

În cazul lui Billy Batson, este nevoie de strigătul SHAZAM!, pentru ca acest copil adoptat de 14 ani, să se poată transforma în adultul super-erou Shazam, cu ajutorul puterilor fantastice ale unui vrăjitor antic. Fiind încă un copil prins în interiorul unui corp de adult rătăcit, Shazam, face ceea ce ar face orice adolescent cu superputerile sale: se distrează de minune. Poate zbura? Are raze X în ochi? Poate să scoată fulgere din mâini? Oare poate să-și ignore testul de la studiile sociale? Shazam, se străduiește să-și testeze limitele abilităților sale cu bucuria nesăbuită a unui copil. Dar va trebui să stăpânească rapid aceste puteri pentru a lupta împotriva forțelor mortale ale răului controlate de Dr. Thaddeus Sivana. Şi ca să ne convingă de amuzamentul lui Shazam, Warner Bros. şi cei de la New Line Cinema, au lansat primul trailer al filmului. Şi trebuie să recunoaştem că arată distractiv şi încântător, ca o adevărată adaptare a unor cărți de benzi desenate.Iar dacă până acum costumul lui Shazam, ţi s-a părut ridicol, în contextul dat de primul trailer, pare ceva firesc.
Modul în care Zachary Levi interpretează rolul adultului cu o picătură de nebunie al unui copil care reacţionează la modificările corpului său de super-erou, arată cât de amuzant va fi filmul celor de la Warner Bros. Şi după ce l-am văzut pe Superman distrugând orașe întregi și pe Batman vânând criminali nemiloşi, Shazam, este o rază de speranţă în acest Univers întunecat. Lucrul cel mai important aici, a fost crearea tonului filmului și dinamica personajelor principale. Evident, ne-a plăcut ce s-a realizat până acum în DCEU, dar văzând primul trailer pentru Shazam! parcă tindem să înclinăm balanţa spre mai multe filme cu super-eroi ce au o asemenea temă principală.
Asher Angel îl joacă pe băieţel, în timp ce Zachary Levi, îl interpretează pe Shazam ca adult.
Jack Dylan Grazer, îl interpretează pe cel mai bun prieten al lui Billy, Freddy Freeman.
Filmul este bine stabilit în Universul DC, dar se află în contrast mare cu de Batman v Superman sau Man Of Steel, cu un ton mai distractiv și mai centrat pe audienţă de familie.

Poster SHAZAM! (2019)
Cu un scenariu conceput de Henry Gayden (Earth To Echo), provenit dintr-o poveste de Gayden și Darren Lemke, filmul îi mai are în distribuţie pe Grace Fulton, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand, Cooper Andrews și Marta Milans.

Minunăţia intitulată Shazam!, ajunge în cinematografe pe 5 Aprilie 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.