ROBOCOP Revine Într-un Nou Film De La Regizorul District 9 și Chappie: Neill Blomkamp

ROBOCOP Revine Într-un Nou Film De La Regizorul District 9 și Chappie: Neill Blomkamp

ROBOCOP Revine Într-un Nou Film De La Regizorul District 9 și Chappie: Neill Blomkamp care va lucra alături de scenariştii filmului original din 1987.

Regizorul filmelor Elysium, Districtul 9 și Chappie, Neill Blomkamp, va încerca pentru prima dată un film ce face parte dintr-o franciză.
El este gata să se confrunte cu o nouă provocare: RoboCop Returns. Un proiect bazat pe un scenariu ce este o continuare pentru filmul original RoboCop din 1987, realizat de scriitorii Michael Miner și Ed Neumeier. Filmele lui Blomkamp, au combinat multă violență și satiră socială cu concepte sci-fi în același mod în care regizorul Paul Verhoeven, a făcut-o cu filmul original, așa că este doar potrivit pentru ca Neill Blomkamp să realizeze acum un film RoboCop. Neill Blomkamp, a recunoscut influența semnificativă pe care a avut-o filmul lui Paul Verhoeven asupra propriei sale cariere, în declarația oficială care confirmă implicarea sa în acest proiect. Chiar dacă regizorul Neill Blomkamp, a renunţat la proiectul Alien, se pare că o altă franciză clasică sci-fi i-a atras atenţia. Cât despre RoboCop Returns, se spune că filmul va fi atât un reboot, cât și o continuare a francizei originale.Regizorul Neill Blomkamp (Chappie 2015)
Ed Neumeier și Michael Miner, care sunt scenariştii filmului din 87, vor servi ca producători executivi.
Justin Rhodes, care a scris scenariul pentru viitorul film Terminator, va re-scrie un scenariu mai vechi al celor doi. Iar faptul că acest film va fi şi un reboot şi o continuare oficială, este o abordare mai modernă, similară cu filmul Halloween, care este atât un reboot cât și un sequel direct. În RoboCop Returns, „anarhia domnește și soarta oraşului Detroit atârnă în echilibru, pe măsură ce RoboCop își face revenirea triumfătoare în lupta împotriva crimei și a corupției”. În filmul original, polițistul din Detroit, Alex Murphy (Peter Weller), a fost împușcat brutal în timp ce servea legea. Incorporaţia Omni, a preluat apoi cadavrul lui Murphy și la reconstruit cu componente robotizate, transformându-l pe Alex Murphy într-o mașină parțială, dar care a rămas tot polițist. Această premisă, a făcut din Robocop, un film clasic sci-fi, extrem de distractiv, pe uneori șocant de violent și extrem de satiric.

„Filmul original a avut cu siguranță un efect masiv asupra mea ca copil”, a declarat Neill Blomkamp.
„Mi-a plăcut atunci și rămâne un clasic în catalogul sci-fi al secolului XX. Sperăm că va fi ceva de care ne vom putea apropia. Acesta este obiectivul meu.” a mai declarat regizorul.
În timp ce au existat două continuări pentru RoboCop, nici unul nu a fost foarte bun, deşi RoboCop 2, are propriul farmec. A existat, de asemenea, un remake al lui RoboCop în 2014, regizat de José Padilha. A fost destul de groaznic și a înțeles greșit toate lucrurile care au făcut ca RoboCop-ul original să fie atât de iconic. Și ne temem că același lucru se va întâmpla din nou şi cu acest reboot. În timp ce implicarea scenariştilor de la filmul original este promițătoare, este clar că ceea ce a făcut cu adevărat ca filmul original RoboCop, să fie atât de special, a fost direcția şi imaginaţia regizorului Paul Verhoeven.

RoboCop 2014 (Joel Kinnaman)Neill Blomkamp, a început să devină un regizor promițător cu filmul său District 9, dar toate filmele sale ulterioare au fost lipsite de claritate. Poate că RoboCop Returns îi va reînvia cariera. El are un stil vizual deosebit și nu este un regizor care să se ferească de violență. Dacă poate aduce această estetică a sa, noului film RoboCop și dacă scenariul va fi bun, s-ar putea ca lucrurile să iasă bine până la urmă.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.