STAR WARS: EPISODUL IX: Billy Dee Williams Se Întoarce Ca LANDO CALRISSIAN

STAR WARS: EPISODUL IX: Billy Dee Williams Se Întoarce Ca LANDO CALRISSIAN

STAR WARS: EPISODUL IX: Billy Dee Williams Se Întoarce Ca LANDO CALRISSIAN în ultimul episod al trilogiei noi regizat de J.J. Abrams.

Era și timpul ca Billy Dee Williams să revină la rolul iconic Lando Calrissian, încă o dată.
Actorul, care a creat rolul fantastic al unui fost mercenar intergalactic devenit rebel luptător pentru libertate în Empire Strikes Back și Return Of The Jedi, va reveni la rolul ce l-a făcut celebru, în ultimul episod al noii trilogii Star Wars.
Potrivit celor de la The Hollywood Reporter, zvonurile au început să se răspândească că Billy Dee Williams se va alătura producției regizată de J.J. Abrams, încă de pe vremea când filmul The Last Jedi, era în producţie.
După spusele surselor celor de la THR, actorul se va întoarce în universul Star Wars, pentru prima dată după revenirea sa în Return Of The Jedi, din anul 1983.Billy Dee Williams (Lando Calrissian) Return Of The Jedi 1983
Deşi nu a trecut aşa de mult timp de când l-am văzut pe tânărul Lando, interpretat de Donald Glover, în filmul independent Solo: A Star Wars Story, personajul iconic interpretat de Billy Dee Williams, a rămas în memoria colectivă a fanilor francizei ca un personaj enigmatic cu un trecut dubios, ce urăşte imperiul.
Probabil nu ar trebui să fie o mare surpriză pentru nimeni că personajul se va întoarce în ultimul film al acestei noi trilogii.
Mai mult de atât, noua sagă „Star Wars”, are nevoie de încă un personaj din generația originală, mai ales că evenimentele din The Force Awakens și The Last Jedi, au dus la dispariţia lui Han Solo, Luke Skywalker şi Leia Organa.Billy Dee Williams, este al doilea membru nou anunțat pentru distribuţia filmului Star Wars: Episodul IX, după ce regizorul J.J. Abrams, a racolat-o săptămâna trecută pe actriţa Keri Russell pentru un rol misterios, dar cu importanţă majoră.

Star Wars: Episodul IX, ajunge în cinematografe pe 20 Decembrie 2019, iar Billy Dee Williams, se alătură distribuţiei formată din actorii Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac și John Boyega.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.