Trailer Nou ROBIN HOOD: Clasicul Erou Într-o Nouă Versiune

Trailer Nou ROBIN HOOD: Clasicul Erou Într-o Nouă Versiune

Trailer Nou ROBIN HOOD: Clasicul Erou Într-o Nouă Versiune ce porneşte o revoltă îndrăzneață împotriva corupţiei la nivel înalt.

Spre deosebire de reîncarnările anterioare ale războinicului Arthurian, cu o poveste despre „fură de la bogați şi oferă săracilor”, acest Robin Hood, este cel care se poate roti în aer într-un cadru slow-motion în timp ce doboară doi adversari cu săgețile.
Dacă încă nu ştiai, Otto Bathurst, cunoscut pentru regia unor diverse emisiuni TV, cum ar fi Peaky Blinders, este regizorul filmului.  El a declarat că noul Robin Hood va fi o re-imaginare curajoasă a poveştii clasice, puţin mai întunecată. Scenariul filmului a fost conceput de Joby Harold, cel care a finisat modernizarea unei alte poveşti clasice, King Arthur: Legenda Sabiei, pentru regizorul Guy Ritchie, film care nu a avut succesul aşteptat.Sinopsisul oficial spune cam aşa: Robin De Loxley (Taron Egerton), un războinic călit în luptă și comandantul său maur Little John (Jamie Foxx), pornesc o revoltă îndrăzneață împotriva corupţiei la nivel înalt, ce are rădăcini şi legături chiar şi cu Coroana Angliei, într-o aventură plină de acțiune, de explozii şi multe lupte, dar și mult romantism. Lionsgate, a dezvăluit şi al doilea trailer pentru această nouă reîncarnare a eroului legendar, şi trebuie să recunoaştem că suntem la fel de confuzi ca şi la primul trailer şi nu prea ştim ce se întâmplă cu adevărat în noile cadre prezentate. Este Robin Hood un erou? Sau este doar un simplu hoţ cu excelente abilităţi de arcaş? Şeriful de Nottingham (Ben Mendelsohn), este mai elegant şi mai simandicos decât orice ai văzut până acum în această poveste clasică, unde Robin Hood este un fel de super-erou modern, cu arc şi săgeţi. Filmul care se intitula anterior Robin Hood: Origins, ne oferă o reinventare a poveştii de origine a lui Robin Hood, iar primul trailer, cat şi al doilea – ce îl poţi vedea mai jos – par puţin derutante şi puţin cam haotice în ceea ce priveşte povestea reală a filmului.

Filmul mai are in distributie actori ca Ben Mendelsohn, Jamie Dornan, Paul Anderson, Josh Herdman, Tim Minchin, Ian Peck, Nick Wittman, Nasser Memarzia, Antonio Lujak, si Björn Bengtsson.

Filmul Robin Hood, încă neintitulat, ar trebui să ajungă în cinematografele din România pe 7 Decembrie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.