Continuarea A QUIET PLACE 2 Este Stabilită Să Se Lanseze În 2020

Continuarea A QUIET PLACE 2 Este Stabilită Să Se Lanseze În 2020

Continuarea A QUIET PLACE 2 Este Stabilită Să Se Lanseze În 2020 cu implicarea actorului şi regizorului John Krasinski, cel care a coordonat primul film.

Cei de la Paramount confirmă oficial: continuarea filmului „A Quiet Place” ajunge în cinematografe în 2020. Paramount Pictures a anunțat astăzi o dată de lansare pentru filmul A Quiet Place 2. Continuarea filmului de succes al actorului şi regizorului John Krasinski, este stabilită să se lanseze pe data de 15 Mai 2020.
Odată cu acest anunţ, studioul confirmă punerea cu fermitate a continuării în calendarul de lucru, făcându-l astfel o prioritate.John Krasinski si Noah Jupe.

Primul film a fost o poveste originală scrisă de Bryan Woods și Scott Beck, iar când lui John Krasinski i s-a oferit în film un rol principal, el a făcut câteva schimbări în scenariul și şi-a declarat intenția de a regiza filmul. Cei de la Paramount au fost de acord cu această idee, iar pe lângă regia filmului, John Krasinski a jucat alături de soția sa Emily Blunt, iar filmul a avut un succes masiv la începutul acestui an, cu o valoare de câştig finală la 332 milioane de dolari în întreaga lume, ţinând cont că filmul a avut un buget de producţie de doar 17 milioane de dolari.

John Krasinski, a făcut o treabă impecabilă în spatele camerei de filmat, aducând pe ecrane, o lume devastată unde Pământul este afectat de apariţia unor extratereştri care nu văd, dar vânează cu ajutorul sunetului.
A Quiet Place, a fost o peliculă înspăimântătoare pe parcursul întregului film şi a avut pe lângă elementul de horror, şi un centru emoțional. Când s-a dezvăluit pentru prima oară că se dezvoltă o continuare, fanii erau curioși să afle dacă John Krasinski se va întoarce în scaunul regizorului. Deocamdată, producătorii şi studioul ne asigură că actorul devenit regizor, este implicat. Nu se ştie în ce măsură, dar contează că părţile creative ale sale, vor avea un cuvânt de spus în această continuare.

Actorul şi regizorul John Krasinski şi actriţa Emily Blunt

La urma urmei, „A Quiet Place” a fost un fel de lovitură de teatru, ce oferă o influență cinematografică, iar pentru cei implicaţi, o oportunitate pentru a obține proiecte mai mari sau mai ambițioase.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.