HANS ZIMMER Va Compune Coloana Sonoră Pentru WONDER WOMAN 1984

HANS ZIMMER Va Compune Coloana Sonoră Pentru WONDER WOMAN 1984

HANS ZIMMER Va Compune Coloana Sonoră Pentru WONDER WOMAN 1984 al doilea film al super-eroinei amazoniene, ce se desfăşoară în anii 80.

Compozitorul Hans Zimmer, revine în Universul DC, deși de data aceasta nu pentru Batman sau Superman. Compozitorul deţinător al unui premiu Oscar, se va ocupa de coloană sonoră a continuării Wonder Woman 1984, film ce este în prezent în producție. Patty Jenkins conduce regia filmului, care o aduce din nou în centrul atenţiei pe actriţa Gal Gadot, în rolul Wonder Woman, pentru noi aventuri ce se vor desfăşura prin anul 1984. Acolo se va întâlni cu antagonista Cheetah interpretată de Kristen Wiig, şi îl va reîntâlni pe Steve Trevor, personajul interpretat de Chris Pine, în ciuda faptului că personajul a decedat (sau cel puţin aşa credem) în primul film.Chris Pine în continuarea Wonder Woman 1984.
Compozitorul Rupert Gregson-Williams, a preluat îndatoririle de compoziţie a coloanei sonore pentru primul film Wonder Woman, și a făcut o treabă admirabilă ce echilibrează tonul dificil al filmului. Aducerea lui Hans Zimmer în acest amestec, este o lovitură de geniu pentru filmul lui Jenkins și pentru cei de la Warner Bros. Nu numai pentru că Hans Zimmer, a creat tema principală muzicală pentru Wonder Woman în filmul Batman v Superman: Dawn of Justice, dar pentru că compozitorul s-a retras din a mai realiza muzică pentru filmele cu super-eroi în 2016. Totuşi, Hans Zimmer, a dezvăluit că iese din această semi-retragere, atunci când a dezvăluit că va compune coloana sonoră pentru filmul X-Men: Dark Phoenix al regizorului Simon Kinberg.

Gal Gadot în continuarea Wonder Woman 1984.
Noi, suntem fani ai activității domnului Hans Zimmer, mai ales când el gândește în afara linilor muzicale convenţionale, aşa cum a făcut-o pentru filme precum Blade Runner 2049 și Interstellar.  Ne-ar place şi să vedem că unul din colaboratorii săi frecvenţi, adică Benjamin Wallfisch, ar participa la muzica pentru Wonder Woman 2. Acestea fiind spuse, nu avem nici o îndoială că Hans Zimmer, va face o treabă de milioane și că experienţa sa ne va transpune cu adevărat într-o atmosferă din anii 1980.

Următoarea compoziţie a lui Hans Zimmer, va putea fi auzită în noul film Widows în regia lui Steve McQueen, iar în 2019, el va compune nu doar coloana sonoră pentru filme precum Wonder Woman 1984 sau X-Men: Dark Phoenix, ci și coloana sonoră pentru viitorul film live-action de la Disney, The Lion King. El a câștigat primul și singurul său Oscar pentru compunerea coloanei sonore al filmului original animat din 1995, deci va fi interesant să vedem ce se va întâmpla acolo.Wonder Woman 1984

Sincer, nu credem că există un compozitor mai potrivit pentru coloana sonoră a filmului Wonder Woman 1984, ce va ajunge în cinematografe pe 1 Noiembrie 2019.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.