JASON STATHAM Şi Filmul THE MEG Devorează Concurența La Boxoffice

JASON STATHAM Şi Filmul THE MEG Devorează Concurența La Boxoffice

JASON STATHAM Şi Filmul THE MEG Devorează Concurența La Boxoffice şi a reuşit să adune în toată lumea peste 146 de milioane de dolari.

Filmul The Meg a depășit toate aşteptările la box-office-ul de weekend, în ceea ce ar putea fi ultimul hit de vară al sezonului. The Meg, a dublat prezicerile majorității analiștilor, luând cu ușurință locul de top al încasărilor de weekend din SUA cu impresionanta sumă de 45 milioane de dolari.

Această poveste a unui rechin antic, a reuşit să adune în toată lumea peste weekend 146 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că deja a eclipsat bugetul iniţial de 130 de milioane de dolari, cu care a fost realizat filmul. Totuşi, The Meg, ar putea să coboare în top până la sfârşitul lunii august, dar, cu siguranţă ar putea chiar să câștige următoarele două săptămâni consecutive pe pieţele internaţionale. În timp ce criticii au avut păreri împărțite despre filmul The Meg, fanii au fost plini de entuziasm încă de la primele proiecţii pe ecranele din SUA.Dacă încă nu ştiai, în thrillerul The Meg, un submersibil de mare adâncime, ce face parte din programul internațional de observare submarină, a fost atacat de o creatură masivă, considerată anterior a fi dispărută. Acum, submarinul, se află pe fundul celei mai adânci groape din Pacific, având echipajul prins înăuntru. Odată cu trecerea timpului, Jonas Taylor (Jason Statham), este recrutat de un oceanograf chinez vizionar (Winston Chao), împotriva dorințelor fiicei sale Suyin (Li Bingbing), pentru a salva echipajul și întreg oceanul de această amenințare de neoprit: un rechin preistoric de 23 de metri, cunoscut sub numele de Megalodon. Ceea ce nimeni nu și-ar fi putut imagina este că, cu ani înainte, Taylor, întâlnise aceeași creatură înfricoșătoare. Acum, el trebuie să îşi confrunte temerile şi să-şi rişte propria viaţă pentru a salva pe toţi cei care sunt prinşi în adâncime. Asta îl va pune faţă în faţă cu cel mai mare prădător al tuturor timpurilor.
De regie se ocupă omul care a realizat filme precum Comoară Națională și The Sorcerer’s Apprentice, Jon Turteltaub. El a realizat filmul de aventură şi acțiune sci-fi, după un scenariu conceput de Dean Georgaris și Jon Hoeber & Erich Hoeber.
The Meg, a fost lansat în cinematografele româneşti pe 10 august.

The Meg
Pe de altă parte, filmul lui Spike Lee, BlacKkKlansman, a intrat puternic în topul boxoffice, cu 10,8 milioane de dolari, o sumă destul de bună pentru locul cinci. Filmul de groază, Slender Man, a ajuns pe locul al patrulea cu 11,3 milioane de dolari, un număr mai mare decât cel prevăzut, având în vedere că bugetul său era de 10 milioane de dolari.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.