Longevivul Serial De Comedie THE BIG BANG THEORY Se Va Încheia În 2019

Longevivul Serial De Comedie THE BIG BANG THEORY Se Va Încheia În 2019

Longevivul Serial De Comedie THE BIG BANG THEORY Se Va Încheia În 2019 exact după ce ne-a încântat simţul umorului cu 12 sezoane superbe.

Cel mai longeviv serial de comedie, sitcom-ul foarte popular al celor de la CBS intitulat The Big Bang Theory, ajunge la final.  Conceput de Chuck Lorre (Two And A Half Man), serialul de comedie ne poartă prin aventurile zilnice ale unui grup de tocilari de geniu și oamenii care-i tolerează pe aceştia, în timp ce ne prezintă problemele cu care aceştia se confruntă în cotidianul zilnic.

Şi iată că după al 12-lea sezon, serialul de comedie se va încheia cu 279 de episoade, un record pentru industria tv.
Iată şi declaraţia oficială:
– „Suntem recunoscători fanilor noștri pentru sprijinul acordat serialului The Big Bang Theory în ultimele 12 sezoane. Noi, alături de distribuitori, scriitori și întreaga echipă, suntem extrem de mulţumiţi de succesul spectacolului și ne propunem să oferim un sezon final care va aduce un final epic pentru The Big Bang Theory”.The Big Bang Theory
Totuşi, Teoria Big Bang, rămâne un spectacol de succes pentru cei de la CBS, așa că a fost o surpriză pentru toată lumea când am aflat că sezonul viitor, va fi ultimul. De-a lungul rundei sale, The Big Bang Theory, a câștigat 46 de nominalizări la premiile Emmy. Acest serial şi-a lăsat o amprentă asupra fanilor, mai ales că a înțeles cultura pop la un nivel aproape toxic și a servit simultan ca un succes major al ratingului pentru televiziunii. Cei de la CBS vor căuta cel mai probabil un alt spectacol similar cu The Big Bang Theory, deşi, oficialii televiziunii, sperau ca serialul derivat Young Sheldon, să fie la fel de cuceritor ca serialul original.

Potrivit celor de la EW, serialul s-a destrămat din cauza actorului Jim Parsons, cel care joacă rolul dr. Sheldon Cooper, personajul care a dat naștere seriei prequel Young Sheldon. Se pare că actorul nu a mai vrut să se întoarcă. Aparent, cei de la CBS, mai vroiau încă doi ani de serial, cu Jim Parsons și ceilalţi colegi ai săi Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Kunal Nayyar și Simon Helberg. Câștigând aproape 1 milion de dolari pe episod, o sumă ce ar fi totalizat aproximativ 50 de milioane de dolari pentru Jim Parsons, cei de la CBS, şi-au dat seama că nu ar exista o teorie Big Bang fără Sheldon, deci au decis să încheie serialul, în loc să continue fără el.De asemenea, actorul Jim Parsons, a câștigat patru premii Emmy, un Glob de Aur și un rol vocal în serialul Young Sheldon, care nu se ştie dacă va continua.
Iar după 12 sezoane de The Big Bang Theory, cea mai lungă serie-comedie din istoria TV, putem zice cu siguranţă că actorul Jim Parson, şi-a dat interesul în totalitate, realizând un rol memorabil şi amuzant.

Primul episod al ultimului sezon, va avea premiera pe 24 Septembrie, la CBS.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.