PATRICK STEWART Va Fi Din Nou Căpitanul PICARD Într-un Nou Serial STAR TREK

PATRICK STEWART Va Fi Din Nou Căpitanul PICARD Într-un Nou Serial STAR TREK

PATRICK STEWART Va Fi Din Nou Căpitanul PICARD Într-un Nou Serial STAR TREK pentru CBS All Access cu creatorul Star Trek: Discovery, Alex Kurtzman.

Este timpul să mergem cu îndrăzneală acolo unde nimeni nu a mai fost, să explorăm noi lumi ciudate. Încă o dată. Alături de un vechi prieten.

CBS a anunțat oficial că actorul Patrick Stewart, îşi va relua rolul ce l-a făcut atât de iubit în rândul fanilor Star Trek.  Actorul, ce a împlinit 78 de ani luna trecută, îl va interpreta din nou pe Căpitanul Jean-Luc Picard, într-un viitor serial Star Trek, ce va fi realizat şi produs de CBS All Access.  Detaliile despre proiect, rămân încă necunoscute, dar acest lucru aproape că nu mai contează. Unul dintre cele mai importante personaje din istoria cinematografiei science-fiction, se întoarce pentru o ultimă călătorie prin cosmos.

Patrick Stewart la convenția fanilor Star Trek din Last Vegas (2018)Întoarcerea lui Jean-Luc Picard:

Prezentat ca o persoană profund morală, extrem de logic și cerebral, Picard este un maestru al diplomației care rezolvă numeroase probleme aparent greu de rezolvat.
După câteva luni de zvonuri, vestea a fost anunțată de Patrick Stewart însuși, la o convenție a fanilor Star Trek din Last Vegas. Serialul va fi produs executiv de către Alex Kurtzman, actualul lider şi creatorul serialului actual de pe CBS All Acces: Star Trek: Discovery.
Alex Kurtzman a emis această declarație:
-„Cu bucurie copleșitoare vă anunţ că este un privilegiu să-l întâmpinăm pe Sir Patrick Stewart, înapoi în Universul Star Trek. Timp de peste 20 de ani, fanii au sperat la întoarcerea Căpitanului Jean-Luc Picard, iar acea zi este în sfârșit aici. Nu putem aștepta la ce este mai bun şi vrem ca Jean-Luc Picard să surprindă oamenii în acest nou serial.”
Star Trek: The Next Generation
Patrick Stewart, a adus în imaginaţia fanilor, un personaj Jean-Luc Picard nobil, aspru și în cele din urmă cu inima caldă timp de șapte sezoane în serialul Star Trek: The Next Generation, care a avut rulat între anii 1987 și 1994.
El şi-a reluat rolul în patru filme ce au avut la baza evenimentele din Next Generation.
În declarația sa, Stewart a recunoscut că nu a crezut niciodată că va mai interpreta vreodată rolul Jean-Luc Picard. Dar vremurile noastre moderne sunt prea întunecate, spune el, și iubirea fanilor pentru Picard este prea importantă ca să-l țină retras:
-„Voi fi întotdeauna foarte mândru că am făcut parte din Star Trek: The Next Generation, dar când am terminat ultimul film în primăvara anului 2002, am simțit cu adevărat că timpul pentru Star Trek și-a desfășurat cursul natural. Este, prin urmare, o surpriză neașteptată, dar încântătoare, să mă întorc la personajul Jean-Luc Picard și să explorez noi dimensiuni alături de el.”
Deocamdată, rămân multe necunoscute despre acest nou serial şi personajul iubit pe care Sir Patrick Stewart îl va interpreta. Va fi un serial normal sau doar o miniserie eveniment?
Va fi Alex Kurtzman, cel care coordonează şi acest serial CBS? Ce fel de om a devenit Picard în anii de când l-am văzut ultima oară? Va deveni el o forţă de inspiraţie pentru Flota Stelară, sau îşi va îndeplini destinul prezis în finala sezonului legendar, adică încercarea sa de a trăi o viața în retragere?

PATRICK STEWART Va Fi Din Nou Căpitanul PICARD Într-un Nou Serial STAR TREKExistă trei motive pentru care întoarcerea lui Jean-Luc Picard, este o poveste palpitantă pentru pasionații francizei Star Trek. Să începem cu cea mai evidentă: personajul este probabil cel mai iubit căpitan din istoria francizei. Picard, nu era atât de aventuros ca Kirk, şi nici atât de fascinant ca Spok.
Jean-Luc Picard, era calm, măsurat, precis și artistic, un diplomat care preferă cuvintele să în loc de explozii. Dar mai ales, el îşi conduce echipajul cu o mâna fermă. Iar pentru toate astea, echipajul său l-a răsplătit cu loialitate.
Suntem siguri că sunt fani care încă se întreabă ce ar face în locul Căpitanului, într-o anumită situație.
Este clar că doar însuși Patrick Stewart, știe acest lucru și ne va îndruma din nou în cine ştie ce aventuri spaţiale ce ne vor purta cu îndrăzneală acolo unde nimeni nu a mai fost vreodată.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.