SUPERGIRL Revine Pe Marele Ecran Într-un Nou Film

SUPERGIRL Revine Pe Marele Ecran Într-un Nou Film

SUPERGIRL Revine Pe Marele Ecran Într-un Nou Film ce va face parte dintr-un nou slot de producţii cu supereroii din Universul DC.

Verişoara lui Superman, Kara Zor-El, este gata să revină pe marele ecran, după mai bine de trei decenii.

Ei bine, nu este Man Of Steel 2, dar cei de la Warner Bros. dezvoltă oficial un film Supergirl.
Vestea vine prin intermediul celor de la Deadline, care spun că Oren Uziel, ale cărui credite variază între filme ca 22 Jump Street sau Cloverfield Paradox, lucrează la scenariu. Dincolo de asta, nu există alte informaţii concrete. Acesta este un proiect care se află în fazele foarte incipiente și nu are încă un producător, dar cei de la Warner Bros. și DC, sunt în mod clar interesați să aducă personajul Supergirl pe marele ecran.

Ştirile ce vin de la DC Films, notează ideea că această mişcare neaşteptată, ar putea reflecta zvonurile ce spun că Warner Bros. și DC, încearcă „să creeze un nou șablon pentru viitoarele filme.” Filmul Man Of Steel, nu a avut exact succesul pe care cei de la Warner Bros îl aşteptau. Producţia lui Zack Snyder, a fost urmată de ceea ce a fost în esență a fost un „prim proiect” în universul DC, Batman V Superman, care ar fi trebuit să fie o continuare a filmului Man Of Steel, dar care a devenit o rampă de lansare pentru următoarea producţie: Justice League. După toate aceste dezamăgiri financiare, cei de la Warner Bros. au optat pentru schimbarea cursului: l-au dat la o parte pe Zack Snyder și încearcă să îşi croiască un nou drum.

Acest nou curs este condus de directorul executiv Walter Hamada, al cărui nou format din filmele DC, include Shazam! și Birds Of Prey cu Margot Robbie, precum și filmul de sine stătător The Joker cu Joaquin Phoenix. Acestea toate, sunt în plus față de filmul Aquaman și The Flash, care au început dezvoltarea în timp ce Zack Snyder conducea încă tot proiectul, precum și continuarea de anul viitor, Wonder Woman 1984.Supergirl
Cu toate acestea, fanii, au fost foarte vocali în ceea ce priveşte continuarea Man Of Steel 2. Au existat zvonuri ce spuneau că Matthew Vaughn (Kingsman) va regiza filmul Man Of Steel 2, dar știrile recente despre filmul Supergirl, ar putea însemna că acest proiect despre Kara Zor-El, ar putea fi o prioritate pentru cei de la DC Films şi Warner Bros. Supergirl, este deja un hit pe micul ecran, cu adaptarea serialului TV produs de Greg Berlanti, care ajunge la al patrulea sezon. Cei de la Warner Bros. Pictures, nu au fost deloc îngrijoraţi de succesul serialelor adaptate DC Comics de pe canalul CW.

Şi totuşi, cei de la Warner Bros., lucrează momentan şi la un film cu Batgirl, precum și viitorul film despre Batman al regizorului Matt Reeves, astfel încât doi dintre cei mai iconici super-eroi din universul DC, vor face loc pentru omologii lor de sex feminin. Totuşi, în acest moment există multe necunoscute și nici o garanție că vreunul dintre aceste proiecte în curs de dezvoltare se vor realiza, dar perspectiva unui film cu Supergirl, este cu siguranță interesantă.

Mai apoi rămâne întrebarea crucială: Cine ar trebui să o interpreteze pe Supergirl în noul film?Personajul Supergirl a fost creat de Otto Binder şi Al Plastino şi şi-a făcut debutul în numărul #252 din cartea de benzi desenate intitulată Action Comics (1959), şi o prezenta pe Kara Zor-El, născuta și crescută în orașul Argo, ce era un fragment din planeta de origine Krypton, care a supraviețuit distrugerii. Când orașul este distrus, Kara, este trimisă pe Pământ de către părinții ei pentru a fi alături de vărul ei Kal-El, cunoscut sub numele de Superman. Supergirl, a adoptat identitatea secretă a orfanei Linda Lee și a făcut din Orfelinatul Midvale, casa ei.

După primele trei filme „Superman” în care omul de oţel a fost interpretat de regretatul Christopher Reeve, producătorii au încercat un film Supergirl” în 1984, regizat de Jeannot Szwarc și scris de David Odell.
Helen Slater a jucat rolul super eroinei în film, alături de Faye Dunaway, Mia Farrow și Peter O’Toole.
Filmul Supergirl din 1984, a fost un eşec total.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.