AARON PAUL Se Alătură Distribuţiei Serialului WESTWORLD Sezonul 3

AARON PAUL Se Alătură Distribuţiei Serialului WESTWORLD Sezonul 3

AARON PAUL Se Alătură Distribuţiei Serialului WESTWORLD Sezonul 3 în rolul unui personaj ce va apărea pe tot parcursul sezonului.

Actorul Aaron Paul, va juca în sezonul 3 al serialului de succes Westworld, într-un rol care încă nu a fost dezvăluit.
Nu se ştie încă dacă actorul din Breaking Bad ar putea juca rolul unei gazde sau rolul unui personaj uman, dar, cei de la HBO, ne anunţă că Paul, urcă la bordul serialului în rolul unui personaj ce va apărea pe tot parcursul sezonului 3.

Aaron Paul si Bryan Cranston in Breaking-BadCâștigător de trei ori al premiului Emmy pentru interpretarea unui profesor de chimie în serialul Breaking Bad, Aaron Paul, se alătură spectacolului tumultuos din universul Westworld, care a încheiat Sezonul 2 cu o întorsătură destul de interesantă.
Creatorii scenariilor şi al serialului Jonathan Nolan şi Lisa Joy, ne-au tachinat deja cu un nou sezon, complet diferit de orice a fost până acum, declarând:
-„Va fi o lume cu totul nouă. Și din punct de vedere tehnic, vom vedea cine este cu adevărat prezent în lumea Westworld și cine este personajul din viitor. Acest serial, odată cu următorul sezon, are în vedere reinventarea subiectului și domeniul său de aplicare. Primul sezon a fost o doar o prezentare mai detaliată a parcului de distracţie, privit din interior. În al doilea sezon, gazdele au izbucnit prin defectele lor și au putut explora mai multe. În al treilea sezon, vor ieși din parc. Încă de la începutul serialului am ştiut că am vrut să explorăm alte lumi din parc, şi am ştiut că lumea din primele două sezoane, nu este reală. Ştim cu toţi că următorul pas este să ajungem în lumea reală. Sezonul 3, va fi o experiență cu totul nouă.”

Aaron Paul in Breaking-Bad
Pe Aaron Paul, îl puteţi vedea alături de Octavia Spencer, în seria antologiei Apple intitulată Are you Sleeping?, care este realizată de compania de producție a actriţei Reese Witherspoon, Hello Sunshine.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.