Filmul DIE HARD 6 Este Oficial Intitulat McCLANE

Filmul DIE HARD 6 Este Oficial Intitulat McCLANE

Filmul DIE HARD 6 Este Oficial Intitulat McCLANE şi are în rolul principal şi un actor mai tânăr ce va juca rolul lui John McClane, dar şi pe Bruce Willis.

Continuarea Die Hard 6, ce va fi un fel de prequel, are acum un nou titlu oficial.
Titlul de lucru pentru cel mai recent film de acțiune al lui Bruce Willis a fost Die Hard: Year One, dar acum, îl putem numi în mod oficial: McClane.
Filmul va prezenta atât viaţa lui John McClane de astăzi, cât și un John McClane mai tânăr. Un McClane de 20 de ani, care tocmai şi-a început cariera de poliţist. Opiniile au fost foarte împărţite atunci de când regizorul Len Wiseman (Live Free Or Die Hard), a anunţat că va realiza un film prequel Die Hard intitulat Year One.
Rapoarte timpurii neoficiale, spuneau despre scenariul noului film că ar merge înainte și înapoi în timp.
Aceste speculaţii, au condus fanii într-o frenezie a imaginaţiei, de nedescris.Bruce Willis - Die Hard With a Vengeance (1995)
Dar, iată că cei de la Empire au lansat știrea despre noul titlu pentru Die Hard 6.  Zvonurile ce au circulat anterior despre film, spuneau că ar fi aproape în întregime un prequel, cu un actor nou şi mult mai tânăr, care va juca rolul lui John McClane, delegând pe starul original Bruce Willis, la un cameo extins, undeva pe la finalul filmului.
Dar producătorul Lorenzo diBonaventura spune că nu este adevărat şi că Bruce Willis şi actorul tânăr, care încă urmează a fi distribuit, vor avea parte de apariţii egale în Die Hard 6:
„Nu știu cum am putea face Die Hard fără Bruce… Ideea că Bruce nu e foarte semnificativ în acest film nu este deloc corectă. Vom explora viaţa lui John McClane, un tânăr poliţist în vârsta de 20 de ani. Dar vom explora şi o versiune a sa mai actuală, cam pe la 60 de ani.”

Pe baza titlului precedent, Year One, filmul intitulat acum McClane, va fi inspirat din seria limitată de cărți de benzi desenate Die Hard: Year One, scrisă de Howard Chaykin și ilustrată de Stephen Thompson. Rezumatul acestei cărţi de benzi desenate spune cam aşa: Fiecare erou de acțiune a început undeva. Pentru John McClane, totul se întâmplă cu un deceniu înainte de primul film Die Hard, unde el este doar un alt polițist, un tip ce lucrează să-şi câștige insigna de poliţist într-un New York pregătit pentru sărbătorile de iarnă din 1976. Dar pentru John McClane, nimic nu este uşor.
Chad Hayes și Carey W. Hayes, au colaborat la scrierea scenariului peliculei, iar Len Wiseman, care a regizat filmul Live Free Or Die Hard, este pregătit să coordoneze din nou filmul Die Hard. Există întotdeauna șansa ca John McClane să renască în franciza Die Hard, mai ales dacă producătorii vor găsi actorul potrivit pentru a-l interpreta pe tânărul McClane.

Bruce Willis - Die Hard 2 (1990)În același timp, un prequel Die Hard, se împotriveşte cu tot ceea ce a făcut ca filmul originalul Die Hard să fie atât de special. Bazându-se pe acest film, evenimentele de la Nakatomi Plaza se numărau printre primele momente din viața de polițist norocos a lui John McClane. El a fost prins ca un pește din plasă, fiind în elementul său pentru a se ocupa de teroriști. A pătrunde în viaţa lui timpurie, pare a fi o greșeală. Iar faptul că nu a existat o continuare bună a filmelor Die Hard sau Die Hard With a Vengeance, face ca lucrurile să fie şi mai complicate.

Oricum ar fi, se pare că producătorii vor să înceapă producţia pentru filmul McClane, cât mai curând posibil.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.