În Primul Trailer DARK PHOENIX Echipa X-Men Se Confruntă Cu Cel Mai Important Inamic

În Primul Trailer DARK PHOENIX Echipa X-Men Se Confruntă Cu Cel Mai Important Inamic

În Primul Trailer DARK PHOENIX Echipa X-Men Se Confruntă Cu Cel Mai Important Inamic şi singurul personaj destul de puternic pentru a distruge omenirea.

În filmul Dark Phoenix, întreaga echipă X-MEN, se confruntă cu cel mai formidabil dușman: Jean Gray.
Noul film X-Men este o adaptare a unei poveşti din benzilor desenate din anul 1980 intitulată The Dark Phoenix Saga de Chris Claremont, Dave Cockrum și John Byrne.   În poveste, personajul Jean Gray își asumă puterea Forței Phoenix, care îi conferă puterile unui adevărat zeu, dar pe care Jean de abia le poate controla. Cu toate acestea, când este coruptă de Clubul Hellfire, ea devine Dark Phoenix și se întoarce împotriva foştilor ei aliaţi: X-Men. Evident, filmul nu va folosi această poveste exactă, dar se pare că va fi o adaptare puțin mai credincioasă benzilor desenate decât în filmul X-Men: The Last Stand, unde Dark Phoenix, era o personalitate reprimată. Cei de la 20th Century Fox au lansat primul trailer pentru filmul Dark Phoenix. După cum vă spuneam, aceasta ar fi a doua încercare a seriei X-Men de a adapta faimoasa carte de benzi desenate unde Jean Gray, devine faimoasă şi puternică ca entitate cosmică. De data aceasta, scenaristul şi producătorul Simon Kinberg îşi face debutul în regie, şi din câte se pare, această producţie ar putea fi ultima pentru franciza X-Men, așa cum o știm.Există câteva producţii viitoare care se vor concentra pe o cu totul altă generaţie de mutanţi cu puteri, inclusiv filmul The New Mutants (2019) și o producţie specială despre X-Force. Dark Phoenix, ar putea fi sfârșitul acestei reîncarnări a francizei cu personajele pe care le ştim, din cauza fuziunii Disney cu Fox.  Probabil, Marvel Studios, este încă în dubii dacă se vor ocupa şi de franciza X-Men, care este de fapt un brand foarte cunoscut ce ar putea fi adăugat Universului Cinematic Marvel, ţinând cont că aceasta ar fi o primă ocazie de a reporni totul, inclusiv găsirea unui nou actor pentru rolul Wolverine.
Evident, toată lumea se întreabă dacă Dark Phoenix va servi ca o concluzie pentru franciza X-Men, şi dacă va avea impactul emoțional pe care acest final îl caută. Va fi interesant să vedem ce se întâmplă, mai ales că audienţa în general şi fanii francizei o ştiau pe Jean Gray ca o persoană bună încă de la filmul X-Men (2000).
Dar, primul trailer pentru Dark Phoenix, arată de fapt destul de interesant și sperăm, va pune franciza X-Men înapoi pe drumul cel bun după Days Of Future Past și Apocalypse. Cel puțin este interesant să vedem versiunea personajului Jean Gray interpretat de Sophie Turner, alături de James McAvoy și Michael Fassbender, în tabere opuse.

Dark Phoenix (2019) Poster
Dark Phoenix ajunge în cinematografe pe data de 7 Iunie 2019, şi are în distribuţie actori ca James McAvoy, Michael Fassbender, Sophie Turner, Jennifer Lawrence, Evan Peters, Tye Sheridan, Kodi Smit-McPhee, Alexandra Shipp și Jessica Chastain.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.