Noul MEN IN BLACK Dezvăluie Prima Imagine Cu Tessa Thompson Şi Chris Hemsworth

Noul MEN IN BLACK Dezvăluie Prima Imagine Cu Tessa Thompson Şi Chris Hemsworth

Noul MEN IN BLACK Dezvăluie Prima Imagine Cu Tessa Thompson Şi Chris Hemsworth pe platourile de filmare pentru filmul ce va ajunge anul viitor pe ecrane.

Rebootul Men In Black, şi-a început oficial filmările.
Producţia îşi desfăşoară activitatea în Marea Britanie şi va avea două noi personaje interpretate de Chris Hemsworth și Tessa Thompson. Pentru a sărbători începerea filmărilor, Chris Hemsworth, a dezvăluit pe contul său de Instagram o nouă imagine a lui și a co-starului său în îmbrăcămintea lor cu cravată şi cămaşă.
Regizorul F. Gary Gray (The Fate Of The Furious) este cel ce conduce noul film Men In Black, care se mândrește cu un scenariu conceput de Matt Holloway și Art Marcum (Iron Man), un scenariu ce este destinat să repornească din nou franciza clasică.Will Smith, Tommy Lee Jones și  Josh Brolin în Men In Black 3
După cum vă spuneam în 2015 aici, cei de la Sony, s-au jucat cu ideea de a realiza o repornire a francizei Men In Black de ceva vreme. Dar, perspectiva de a-l aduce înapoi pe Will Smith și Tommy Lee Jones, pentru un al patrulea film a fost respinsă de la început. A existat la un moment dat, o idee de a face un crossover cu seria Jump Street, dar şi această idee, se pare că a fost respinsă. Totuşi, va exista un conţinut comun cu filmele din trecut, pentru că actriţa Emma Thompson își va relua rolul Agentului O din Men In Black 3. Nu ştim în ce măsură va avea legătură cu evenimentele din trecut, dar, cei de la studio, ne asigură că acest reboot fără titlu, se va concentra în mare măsură pe noii membri cu un accent global. Rebecca Ferguson, face parte din distribuţia noului film Men In Black, într-un rol-cheie ce se presupune că va fi un personaj negativ.

 

View this post on Instagram

 

#MIB #PIB #HIB #MWIB #legendsinblack #revengers4life @tessamaethompson

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on


Nu prea știm multe despre film dincolo de aceste lucruri, dar distribuirea lui Chris Hemsworth și a lui Tessa Thompson în urma colaborări lor din filmul Thor: Ragnarok, este o dovadă că nu există nici un fel de proprietate care să dețină doar o singură franciză blockbuster.

Încă neintitulatul film Men In Black, ajunge în cinematografe pe data de 14 Iunie 2019 şi mai are în distribuţie actori ca Kumail Nanjiani, Rafe Spall și Liam Neeson.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.