Primul Trailer CAPTAIN MARVEL Trimite Cel Mai Puternic SuperErou În Acțiune

Primul Trailer CAPTAIN MARVEL Trimite Cel Mai Puternic SuperErou În Acțiune

Primul Trailer CAPTAIN MARVEL Trimite Cel Mai Puternic SuperErou În Acțiune pentru a salva întreg universul de la dispariţie.

Anul viitor, o vom întâlni pe cea mai puternică super eroină din Universul Marvel.
Ea este cea care va salva universul de la dispariţie şi va rezolva situaţia de la finalul filmului Avengers: Infinity War.

Filmul Captain Marvel,
este regizat de Anna Boden și Ryan Fleck, două cineaste ce promit că productia va fi prima poveste dintr-o trilogie fantastică despre eroina interpretată de Brie Larson.  Filmul are loc în anii 90 și va dezvălui cate ceva despre originea personajului titular, alături de Samuel L. Jackson, ce îl va interpreta din nou pe Nick Fury, care de data aceasta va avea amândoi ochii.

Antagoniștii filmului vor fi o rasă de extratereștri numită Skrulls, cei care au un talent fantastic pentru a-şi schimba forma. Se așteaptă ca acesta rasă să joace un rol important, nu doar în filmul Captain Marvel, ci și în Avengers 4Brie Larson si filmul Caprain Marvel, vor servi drept ca provocare în Avengers 4.
Captain Marvel va fi primul film al celor de la Marvel Studios, care are în centrul atenţiei un super-erou de sex feminin, după Ant-Man And The Wasp, film care a marcat de fapt apariţia primei femei în rolul unui side-kick.  Captain Marvel va fi o poveste despre personajul Carol Danvers (Brie Larson), un pilot al forțelor aeriene ce este prinsă din întâmplare într-un război intergalactic între rasele extraterestre Kree și Skrull, unde ajunge să câștige superputeri.Filmul din anii 90, este de fapt primul prequel al celor de la Marvel Studios.
Brie Larson, câștigătoarea unui premiu Oscar, joacă alături de alte fețe familiare care se întorc.
Lee Pace, în rolul Ronan The Accuser și Djimon Hounsou ca Korath The Pursuer din Gardienii Galaxiei.
De asemenea, distribuția mai include nume ca Lashana Lynch și Gemma Chan, împreună cu Ben Mendelsohn, Jude Law, Algenis Perez Soto, Rune Temte și McKenna Grace.

Iar primul trailer, este grozav, mai ales că dezvăluie câteva personaje cheie din film.
Pe lângă faptul că filmul începe cu personajul titular ce pare să facă parte dintr-o trupă de elită intergalactică de soldaţi, acest trailer dezvăluie că personajul principal, Carol Danvers, are foarte multe amintiri umane.
Astfel, putem presupune că, în timp ce Căpitanul Marvel, nu este o poveste de origine în sine, vom afla despre originea personajului sub forma unor amintiri, pe măsură ce imagini din viaţa lui Carol, se revarsă în mintea ei, după ce ajunge înapoi pe Pământ.

Poster Captain MarvelCaptain Marvel, are un scenariu scris şi conceput de Geneva Robertson-Dworet şi va ajunge în cinematografe pe data de 8 Martie 2019.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.