THE PREDATOR: Trailerul Final Este Sângeros, Violent Şi Foarte Bun

THE PREDATOR: Trailerul Final Este Sângeros, Violent Şi Foarte Bun

THE PREDATOR: Trailerul Final Este Sângeros, Violent Şi Foarte Bun în timp ce dezlănţuie cadre noi, acţiune fantastică şi efecte speciale uimitoare.

Cei mai versaţi vânători ai universului, Predatorii, se întorc pe Pământ.
După ce au cucerit spațiul şi au experimentat, folosind ADN-ul de la multe alte specii, Predatorii, au reușit să realizeze variante genetice îmbunătăţite, astfel devenind o ameninţare şi mai mare. Iar noul trailer pentru filmul THE PREDATOR, care este şi ultimul înainte de premieră, este până acum cel mai plin de detalii şi de acţiune.
Shane Black, regizorul unor filme ca The Nice Guys sau Iron Man 3, conduce producţia The Predator și colaborează la realizarea scenariului cu Fred Dekker, pentru originalitatea poveştii.Sinopsisul oficial pentru filmul The Predator, spune cam aşa:
De la marginea universului şi până pe străzile orașului de suburbie, vânătoarea de oameni se întoarce în reîncarnarea explozivă a seriei Predator, regizată de Shane Black.   Acum, vânătorii cei mai versaţi ai universului, sunt mai puternici, mai inteligenți și mai mortali decât oricând, după ce s-au modernizat genetic cu ADN-ul altor specii. Când un băiețel declanșează accidental baliza de semnalizare de pe Pământ, numai o echipă de foşti soldați și o profesoară de știință, pot împiedica sfârșitul rasei umane.
Iar noul trailer este fără îndoială, cel mai bun trailer pentru film de până acum, chiar dacă riscă cumva şi merge până la limita de a dezvălui puţin prea mult. Dar chestia interesantă despre filmele regizate de Shane Black, este că nu vom putea afla absolut tot, chiar dacă știm unde merge intriga. Fiecare scenă individuală este atât de incredibil de distractivă încât experiența de a viziona filmul întreg, rămâne o bucurie absolută. Există o mulțime de scene încântătoare în acest trailer, chiar dacă sunt extrem de violente, dar cu siguranţă ştim că asta e genul de blockbuster pe care îl aşteptăm de la un film ce se intitulează The Predator. Iar stilul de umor cu care ne-a obişnuit regizorul Shane Black, cu siguranță ne-a stârnit interesul.

Scris şi regizat de Shane Black, alături de scenaristul Fred Dekker, filmul The Predator, are în distribuţie actori ca Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Augusto Aguilera și Yvonne Strahovski.  În film mai joacă şi Jake Busey, care interpretează rolul fiul personajului tatălui său, Gary Busey, din Predator 2.

The Predator, va ajunge în cinematografe pe 14 Septembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.