Disney Lucrează La Un Restart Al Francizei PIRAŢII DIN CARAIBE

Disney Lucrează La Un Restart Al Francizei PIRAŢII DIN CARAIBE

Disney Lucrează La Un Restart Al Francizei PIRAŢII DIN CARAIBE și vor ca scenariştii filmului Deadpool să lucreze la acest proiect.

Se pare că următoarea franciză planificată pentru un restart este Pirații Din Caraibe, de departe cea mai profitabilă serie de filme bazată pe un parc de distracţii de la Disney.

Studioul explorează mai multe opțiuni pentru o actualizare a francizei, cu scenariştii Rhett Reese și Paul Wernick, duoul care a scris scenariul filmelor Deadpool și Zombieland. Ca nivel de afaceri, totul are sens. Din punctul de vedere al studioului, filmele Piraţii Din Caraibe, au fost o pradă serioasă în ceea ce priveşte încasările, încă de la primul film, care a ajuns în cinematografe prin 2003.  Pe parcursul a cinci filme, cel mai recent fiind Dead Men Tell No Tales, lansat în 2017, franciza a câștigat mai mult de 4,5 miliarde de dolari.

Întrebarea, însă, este dacă vor reveni personajele interpretate de membri vechi ai distribuției. Orlando Bloom și Keira Knightley, au fost aproape omişi din ultimele filme. Singură constantă în toate cele cinci filme fiind actorul Johnny Depp, mai cunoscut pentru interpretarea sa ciudată a Căpitanului Jack Sparrow. Deşi este probabil prea devreme să facem o presupunere, merită remarcat faptul că Johnny Depp, ar trebui să fie foarte ocupat pentru o vreme, jucând un rol important în cele trei continuări al filmului Fantastic Beast And Where To Find Them. Piraţii Din Caraibe 5: Răzbunarea Lui Salazar
Nu suntem exact foarte încântaţi să ne întoarcem în universul Perlei Negre, mai ales că franciza Piraţii Din Caraibe, parcă a făcut o cursă contra-cronometru pentru a încasa cât mai mulţi bani, imediat după filmul Dead Man’s Chest. Totuşi, duoul de scenarişti, Reese și Wernick, sunt o alegere admirabilă şi foarte interesantă pentru această repornire a francizei.

Reinventarea materialului de bază pentru franciza Piraţii Din Caraibe, ar putea aduce o tonă de ideii strălucite. Cei doi scenarişti ai filmului Deadpool, au făcut o treabă minunată în trecut. Dacă trebuie să ne întoarcem la această franciză, preferăm să ne punem încrederea într-o echipă creatoare, care se poate duce franciza Piraţilor Din Caraibe, mai adânc decât suprafața.

Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar (Javier Bardem)Raportul cu privire la reboot-ul francizei, este oarecum vag şi nu explică dacă viitoarele filme vor fi o reluare completă a filmelor Piraților Din Caraibe, sau doar o continuare parțială, cum ar fi Jurassic World.

Dead Men Tell No Tales, a stabilit deja scenă pentru următoarea generaţie de actori, care ar putea să se concentreze mai mult pe o nouă generație de eroi, și anume filmul lui Will Turner și Elizabeth Swann, Henry Turner, dar și fiica căpitanului Barbosa, Carina Smyth. Deci este posibil ca filmele noi să ignore o mare parte din restul mitologiei piraților prestabilite deja.

Dacă asta îl va include sau nu şi pe Jack Sparrow, este deocamdată neclar.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.