GAME OF THRONES A Folosit Vânători De Drone Pentru A Preveni Spoilerele Sezonului Final

GAME OF THRONES A Folosit Vânători De Drone Pentru A Preveni Spoilerele Sezonului Final

GAME OF THRONES A Folosit Vânători De Drone Pentru A Preveni Spoilerele Sezonului Final în timp ce scenariile au fost predate pe o aplicaţie securizată.

Ultimul sezon al popularului şi controversatului serial de la HBO, Game Of Thrones, a stârnit ceva vâlvă pe internet şi în rândul fanilor.  Lipsa detaliilor despre subiectul principal al următorului sezon, este probabil cea mai arzătoare problemă pentru cei ce au citiţi cărţile şi au urmărit serialul.

Popularitatea serialului Urzeala Tronurilor, a făcut ca producţia celor de la HBO, să devină unul din serialele TV cele mai vizionate din toate timpurile şi a condus la multe speculații cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla în sezonul final.   Şi, ca să menţină interesul, realizatorii serialului şi cei de la HBO, au făcut un pas tehnologic destul de inventiv pentru a împiedica eventualele scurgeri despre subiectul ultimului sezon al serialului. Producția HBO a folosit un „vânător de drone” pentru a ține departe camerele aeriene ale celor care vânează imagini despre ultimul sezon al serialului. Şi nu doar atât.
Cei de la HBO, au realizat special pentru acest sezon o aplicaţie securizată, pe care sunt publicate scenariile fiecărui episod, o aplicaţie ce este secretă şi este utilizată doar de membrii distribuţiei. Știrea despre „vânătorul de drone”, a fost menționată pentru prima oară de către starul Sophie Turner, la New York Comic-Con. Ea a declarat : „Dacă o dronă zboară deasupra platourilor de filmare, există un dispozitiv care poate doborî dronele, ceea ce este foarte cool”, a spus ea. „Creează un câmp în jurul dronei și le face să cadă.”Un „vânător de drone” este „un dispozitiv electronic care poate dezactiva o dronă forţând-o să revină pe pământ”. Acest dispozitiv, este folosit doar de poliție pentru „situații de viață și de moarte”. Dispozitivul „Arată ca o armă” și „poate fi îndreptat ca o pușcă spre drona aflată în aer. Câmpul de 30 de grade al fasciculului și gama sa de aproape o jumătate de milă face ca ținta să fie greu de ratat.”

În timp ce reporterii de la EW, au vizitat deja platourile de filmare din Irlanda de Nord, unde au putut vedea construcțiile din aer liber ale platourilor, cum ar fi castelul Winterfell, aceste zone din Irlanda, au fost etichetate cu avertismente de zonă fără zbor, ceea ce înseamnă că nu sunt permise drone, elicoptere sau avioane în ceste locații. HBO a lucrat împreună cu autoritățile locale pentru a preveni orice fotografiere neautorizată. E normal ca autorităţile locale din Belfast să coopereze, deoarece filmările serialului au contribuit la economia locală cu aproximativ 200 milioane de dolari.

Începe Finalul: Sezonul 8 Urzeala TronurilorMăsurile se pare că au funcționat, pentru că fotografiile de pe platourile de filmare ale ultimului sezon, au fost surprinzător de puține, iar speculaţiile despre subiectul sezonului final, au fost reduse cu 50% faţă de sezoanele trecute.

Serialul Urzeala Tronurilor, se întoarce pentru sezonul final în 2019.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.