În Noul Trailer Pentru CREED II Adonis Revine În Ring Pentru O Confruntare Epică

În Noul Trailer Pentru CREED II Adonis Revine În Ring Pentru O Confruntare Epică

În Noul Trailer Pentru CREED II Adonis Revine În Ring Pentru O Confruntare Epică cu un adversar ce vine din trecutul său dureros.

Filmul Creed, a fost o moştenire remarcabilă pentru franciza Rocky.
Regizat de Ryan Coogler, filmul din 2015, a oferit un nou impuls francizei Rocky, şi a avut încasări de 173 de milioane de dolari la nivel mondial. Pe lângă asta, i-a adus lui Sylvester Stallone o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun rol secundar, precum şi un premiu Globul De Aur. Continuarea filmului Creed, îl va aduce din nou în centrul atenţiei pe Adonis Creed (Michael B. Jordan), care se va confrunta de data aceasta cu fiul lui Ivan Drago, interpretat de Dolph Lundgren în filmul din 1985, Rocky IV.Michael B. Jordan as Adonis Creed in CREED II
Viața a devenit un act de echilibru pentru Adonis Creed. Între obligațiile sale personale și pregătirea pentru următoarea mare luptă, el se confruntă cu provocarea vieții. Confruntarea cu un adversar ce vine din trecutul familiei sale, intensifică lupta iminentă în ring. Rocky Balboa și Adonis, se vor confrunta cu o moştenire comună, în timp ce amândoi pun la îndoială dacă merită să lupte, ei descoperă că nimic nu este mai important decât familia. Filmul Creed II, se întoarce la elementul său de bază, şi la antrenamentul greoi, unde cele două personaje principale vor redescoperi ceea ce i-a făcut campioni în primul rând, și vor afla că indiferent ce ai face sau unde te vei duce, nu poți scăpa de trecutul tău.

Michael B. Jordan ca Adonis Creed si Sylvester Stallone ca Rocky Balboa in CREED II
Regizat de Steven Caple Jr. și scris de Sylvester Stallone și Cheo Hodari Coker, continuarea Creed II, îl readuce pe Michael B. Jordan în rolul Adonis Johnson, fiul lui Apollo Creed, care îşi continuă formarea sa ca boxer, în conformitate cu viziunea antrenorului său, Rocky Balboa. Cei doi se pregătesc intens pentru o luptă brutală cu masivul Vitor Drago (Florian Munteanu), fiul lui Ivan Drago (Dolph Lundgren) Tessa Thompson se întoarce şi ea la rolul iubitei lui Adonis, Bianca.   Acesta este unul din acele trailere care parcă vor dezvălui filmul întreg.  Primul film, regizat de Ryan Coogler, a fost mai mult decât un re-start al francizei Rocky.  Cu toate acestea, Creed II, arată ca o continuare directă a filmului Rocky IV.  Vestea cea mai bună este că filmul arată mult mai bine decât Rocky IV.În film mai joacă Phylicia Rashad, Wood Harris, Andre Ward şi Russell Hornsby.

Creed II, ajunge în cinematografe pe 21 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.