MARVEL Dezvoltă Un Serial Limitat Cu Personajele WINTER SOLDIER Şi FALCON

MARVEL Dezvoltă Un Serial Limitat Cu Personajele WINTER SOLDIER Şi FALCON

MARVEL Dezvoltă Un Serial Limitat Cu Personajele WINTER SOLDIER Şi FALCON ce va fi difuzat exclusiv pe serviciul de streaming al celor de la Disney.

Scriitorul şi scenaristul Malcolm Spellman, a fost cooptat de către cei de la Marvel pentru conceperea unui serial limitat pentru serviciul de streaming Disney, care se va concentra pe aventurile super-eroilor Marvel, Falcon şi Winter Soldier.  Vestea vine în urma unor rapoarte recente care spuneau că cei de la Disney și Marvel, pregătesc producţii cinematografice de televiziune pentru mai multe personaje MCU care nu au avut niciodată parte de propriile lor filme independente, ca de exemplu Iron Man, Captain America sau Thor.Falcon şi Winter Soldier
Personajele Loki și Scarlet Witch sunt de asemenea de așteptat să fie subiectul unor seriale exclusive, care se așteaptă să fie între șase și opt episoade. Această abordare vine ca o contra-măsură pentru unele seriale Netflix-Marvel, care aveau de obicei sezoane de 13 episoade, precum recent anulatul serial Iron-Fist sau Luke Cage.

Actorii Anthony Mackie și Sebastian Stan, sunt de așteptat să-şi reia rolurile personajelor MCU, deşi Sebastian Stan, a apărut ca Bucky Barnes în primul film Captain America. Duo-ul a apărut cel mai recent împreună în Avengers: Infinity War. Falcon este unul din personajele cele mai puţin explorate de Marvel, iar Anthony Mackie, este un actor mai bun decât mulți dintre colegi lui super-eroi.

Cât despre Winter-Soldier, suntem siguri că mulţi din românii interesaţi de Universul Marvel, vor să ştie ce aventuri a mai avut personajul prin România şi cât de mult este el legat de ţara noastră, după ce am văzut cu toţi scena din Captain America: Civil War. Asta în afara faptului că Sebastian Stan, este un actor de origine romană.

Falcon şi Winter Soldier în Captain America: Civil War

Personajul său a fost întotdeauna interesant, deși presupunem că un serial exclusiv, nu va lămuri toate secretele din trecutul său. Sebastian Stan, a crescut ca şi vedetă după prima sa apariţie în acest rol. Mai exact în rolul prietenului cel mai bun al lui Captain America, Bucky Barnes.  Personajul său, este adus înapoi din presupusa moarte prezentată în primul film Captain America, ca şi asasinul Winter Soldier, iar mai târziu este personajul care și-a asumat rolul lui Captain America, atunci când Steve Rogers, este presupus a fi mort.
Deşi credem că după transformarea sa din filmul I, Tonya, este momentul să strălucească mai intens.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.