Noul Trailer AQUAMAN Ne Oferă Cinci Minute De Acţiune Fantastică

Noul Trailer AQUAMAN Ne Oferă Cinci Minute De Acţiune Fantastică

Noul Trailer AQUAMAN Ne Oferă Cinci Minute De Acţiune Fantastică şi povestea uimitoare din adâncuri a moștenitorului regatului subacvatic al Atlantidei.

Warner Bros. Pictures și regizorul James Wan, ne poartă anul acesta, într-o aventură plină de acțiune, ce se desfăşoară într-o vastă lume subacvatică uluitoare.

Conducătorul de drept al Atlantidei, vine să ne uimească şi să ne arate câte ceva din povestea sa de origine.
Bazat pe personajul Aquaman din universul DC, creat de Paul Norris și Mort Weisinger, filmul Aquaman, dezvăluie povestea de origine a lui Arthur Curry, jumătate om, jumătate atlantean, ce îl poartă în călătoria vieții sale, care nu numai că îl forțează să se confrunte cu adevărata sa identitate, ci îl determină să descopere dacă este vrednic să fie rege. Jason Momoa, este interpretul rolului principal, după ce acesta și personajul său şi-au făcut debutul în filmul Justice LeagueAquaman, este de data aceasta prins între două lumi, în timp ce fratele său Orm (Patrick Wilson) dorește să instaureze un regim totalitar şi vrea să cucerească lumea oamenilor cu un război.James Wan este regizorul ce conduce toată producţia DC, după un scenariu conceput de David Leslie Johnson-McGoldrick (The Conjuring 2) și Will Beall, scenariu scris după o poveste de Geoff Johns şi James Wan.
Şi după ce am văzut primul trailer uimitor pentru Aquaman, un trailer ce a surprins pe toată lumea, iată că Warner Bros, lansează un filmuleţ super-extins ce ne face să exclamăm simplu, wow.

Avem parte de puţină magie solidă și multă acţiune, oferindu-i lui Aquaman credit pentru glumele uneori surprinzătoare. În ceea ce priveşte scenele de acţiune, ele arăta destul de bine în ansamblu, iar faptul că Aquaman trebuie să se ridice la înălţimea provocării de a deveni rege, pare o chestiune destul de solidă.
Ştim cu toţi că cei de la DC Comics, încearcă să corecteze Universul Extins după ce au dezamăgit fanii cu filmul Justice League, dar se pare că Aquaman, nu va fi soluția pentru problemele lor.

Aquaman PosterTotuși, aspectul fantastic al secvenţelor subacvatice, pare că se mulează perfect cu povestea din adâncuri a lui Arthur Curry. Drumul anevoios al băiatului care îşi descoperă trepta puterile, pare a fi chiar o poveste de origine.
Noul trailer extins, ne poartă mult mai departe în viaţa lui Aquaman, acolo unde lucrurile se complică şi devin puţin mai serioase. Arthur Curry, află că este moștenitorul regatului subacvatic al Atlantidei și trebuie să înfrunte pericole de neimaginat pentru a-și conduce poporul și pentru a deveni eroul cunoscut de restul lumii.

În rolul lui Aquaman este Jason Momoa, iar alături de el mai joacă, Amber Heard, Willem Dafoe, Temuera Morrison, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Patrick Wilson și Nicole Kidman în rolul lui Atlanna.

Fantasticul Aquaman, ajunge în cinematografe pe 21 Decembrie 2018.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.