Primul Trailer ALADDIN Dezvăluie O Lume Nouă Pentru Filmul Live-Action De La Disney

Primul Trailer ALADDIN Dezvăluie O Lume Nouă Pentru Filmul Live-Action De La Disney

Primul Trailer ALADDIN Dezvăluie O Lume Nouă Pentru Filmul Live-Action De La Disney şi ne tachinează cu asemănări frumoase cu animaţia originală din 1992.

În sfârșit, avem parte de primele imagini din remake-ul live-action al celor de la Disney, pentru animația clasică Aladdin, din 1992.  Viitorul film Aladdin, este regizat de Guy Ritchie, și va cuprinde un nou repertoriu de cântece ce sunt scrise de Alan Menken și de textierii care au făcut melodiile din La La Land, Benj Pašek și Justin Paul.

Menken, Howard Ashman, și Tim Rice, au făcut şi muzica pentru versiunea animată din 1992, deci ne aşteptăm să auzim şi o versiune mai modernizată a melodiei „A Whole New World„, probabil cu o nouă interpretare. Trailerul, care este de fapt un teaser, ne tachinează puţin cu câteva note muzicale ce seamănă izbitor cu coloana sonoră a animaţiei originale, ce apelează la o nostalgie benefică, am spune noi.Primul Trailer ALADDIN Dezvăluie O Lume Nouă
În măsura în care vom vedea un film clasic animat, adus în lumea „live-action”, nu credem că există vreun cadru în aceast trailer care să nu fie efect special, ceea ce este bine.  Este exact ca în filmul Cartea Junglei al regizorului Jon Favreau, ce a fost realizat la fel. Iar dacă vă aşteptaţi ca noul film Aladdin, să aibă vreo surpriză marca Guy Ritchie, este puțin probabil că asta să se întâmple. Se pare că el respectă foarte fidel povestea din animaţia clasică, fără prea multe surprize, cum a făcut de exemplu în King Arthur: Legend Of The Sword.

Poate că o astfel de modificare a poveştii clasice, ar fi fost ceva nedorit, mai ales că publicul cunoaşte povestea lui Aladdin și o iubește aşa cum e ea. Deși suntem sigur că vor fi adăugiri și modificări, în general filmul nou, va avea probabil o asemănare puternică cu filmul original animat.

Aladdin Poster
În film joacă Mena Massoud, în rolul lui Aladdin, Naomi Scott în rolul lui Jasmine, Will Smith în rolul Duhului din Lampă, Marwan Kenzari ca Jafar, Navid Negahbanas în rolul sultanului, Nasim Pedrad ca slujnica lui Jasmine, Billy Magnussen ca potențial pretendent pentru prinţesă și Numan Acar ca mâna dreaptă al lui Jafar.

Aladdin, ajunge în cinematografe pe 24 Mai, 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.