SANDRA BULLOCK Trece Orbește Prin Apocalipsă În Primul Trailer Pentru BIRD BOX

SANDRA BULLOCK Trece Orbește Prin Apocalipsă În Primul Trailer Pentru BIRD BOX

SANDRA BULLOCK Trece Orbește Prin Apocalipsă În Primul Trailer Pentru BIRD BOX noul thriller uimitor produs de către cei de la Netflix.

Dacă pulsul dvs. a revenit la normal după ce aţi văzut thrillerul A Quiet Place la începutul acestui an, suntem pregătiţi să vă spunem că cel mai recent thriller de groază de la Netflix, va veni veni în curând să vă ofere un alt atac de anxietate legat de senzori. Primul trailer pentru filmul Bird Box, ne tachinează cu o poveste ce seamănă destul de mult cu cea a lui John Krasinski, dar cu un twist central claustrofobic. Cei doi copii din film ai lui Sandra Bullock, pot face mult zgomot, dar dacă își vor deschide ochii, vor fi vulnerabili. Când o forță misterioasă decimează populația lumii, un singur lucru este sigur: dacă vei vedea ceva, viața ta este în pericol. Confruntându-se cu necunoscutul, Malorie, trebuie să fugă cu cei doi copii ai săi până la singurul loc rămas ce poate oferi sanctuar. Dar, pentru a supraviețui, ei vor trebui să treacă printr-o călătorie periculoasă fără a vedea ceva.Netflix a lansat primul trailer pentru thrillerul Bird Box, care arăta la prima vedere, destul de deranjant. Bazat pe romanul cu același nume al autorului Josh Malerman, filmul este condus de actriţă Sandra Bullock și are loc într-o lume în care o forță misterioasă decimează populația Pământului. Se pare că filmul are acţiunea plasată în mai multe perioade din timp, deoarece unele evenimente din trailer, arată caracterul lui Sandra Bullock, ca fiind gravidă, în timp ce restul evenimentelor din trailer, par a avea loc într-un cadru mai apocaliptic, unde personajul interpretat de Sandra Bullock, are deja doi copii.
Scenariul filmului a fost conceput de Eric Heisserer (Arrival) și regizat de Suzanne Bier.
Povestea arată destul de impresionant, iar restul distribuției este stelară. Dar mai mult decât atât, acesta este un film original Netflix, un film în care joacă Sandra Bullock, actrița câștigătoare a Premiului Oscar. Acest lucru este pur și simplu o dovadă că Netflix nu se uită la bani atunci când vine vorba de a atrage actori talentaţi pentru propriul conținut original.În film mai joacă Trevante Rhodes, Jacki Weaver, Rosa Salazar, Danielle Macdonald, Lil Rel Howery, Tom Hollander, Colson Baker, BD Wong, Sarah Paulson și John Malkovich.
Bird Box va fi disponibil pe Netflix și doar în anumite cinematografe din data de 21 Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.