SYLVESTER STALLONE Dezvăluie O Ţinută Cowboy Pentru Începutul Filmărilor La RAMBO 5

SYLVESTER STALLONE Dezvăluie O Ţinută Cowboy Pentru Începutul Filmărilor La RAMBO 5

SYLVESTER STALLONE Dezvăluie O Ţinută Cowboy Pentru Începutul Filmărilor La RAMBO 5 ce il vor purta pe renumitul soldat intr-o noua misiune de salvare.

Personajul John Rambo, a trecut prin tot felul de transformări în ultimii 10 ani.  În anul 2008, a fost ultima dată când Sylvester Stallone a intrat în rolul titular al veteranului de război din Vietnam și fostului soldat al forțelor speciale, un rol pe căruia i-a dat la viață în 1982, în First Blood.  Acum, după un drum destul de anevoios pentru producție, se pare că Stallone ar putea literalmente să fie schimbat pentru o altă porţie cinematografică ca Rambo în încercarea intitulată Rambo V, sau Rambo 5.  În vârstă de 72 de ani, actorul Sylvester Stallone, a împărtășit două imagini de pe platourile de filmare pentru RAMBO 5, în timp ce ne anunţă că filmările au început.În prezent nu sunt disponibile prea multe informaţii despre povestea filmului, dar se pare că ea se va învârti în jurul misiunii lui Rambo de a o salva pe fiica unui prieten care a fost luată ostatică de un cartel de droguri mexican. Regizorul Adrian Grunberg (Get The Gringo), este cel care va îndruma distribuţia lui Rambo V, cea mai recentă adaptare a personajelor autorului David Morrell și din câte se pare din aceste imagini, totul se îndreaptă spre sudul frontierei Americi.

Va fi interesant să vedem ce rezultă din această producție, dar dacă stilul lui Sly se potrivește cu aceste imagini, atunci totul va fi bine.  Ar putea ca Rambo 5, să aibă o poveste modernă în care John Rambo este cu adevărat retras în spatele unei ferme, dar să revină în formă atunci când se întâmplă ceva tragic şi un cartel de droguri intervine în viaţa lui liniştită.
Proiectul Rambo V, a fost în dezvoltare destul de mult în ultimii ani şi a avut parte de multe poveşti, care mai de care mai interesante. Unele versiuni ale filmului, au fost abandonate în trecut şi au fost concepute câteva episoade Rambo pentru televiziune, unele idei pentru Rambo 5, erau chiar fără Sylvester Stallone.  În 2009 s-a încercat chiar realizarea unui final grandios pentru eroul în cauză, dar sub forma unei benzi de desene animate. Dar nimic concret, iar starul a renunțat la programul său de producție pentru Rambo 5, pentru a realiza încă un film Expendables.

Acum, Rambo 5, ar putea să îşi facă apariţia în cinematografe în 2019, dacă totul merge conform planului.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.