THE MANDALORIAN: Prima Imagine Din Serialul STAR WARS Al Regizorului JON FAVREAU

THE MANDALORIAN: Prima Imagine Din Serialul STAR WARS Al Regizorului JON FAVREAU care va urmări aventurile unui pistolar singuratic de la marginea galaxiei.

The Mandalorian, este un serial produs special pentru serviciul de streaming al celor de la Disney, care se va lansa anul viitor, drept concurent al gigantului Netflix şi va fi gazda filmelor Marvel şi a producţiilor Pixar.  Prima imagine cu personajul principal mandalorian, arată foarte mult ca o încrucişare dintre personajele Jango și Boba Fett, cu o cască metalică și un outfit gata de luptă. Acest lucru confirmă zvonurile anterioare despre serialul Star Wars, care spuneau că serialul se va concentra pe lumea interlopă a universului Star Wars, dar mai ales va avea poveşti despre teritoriile Outer Rim de la marginea galaxiei, care sunt o regiune slab populată unde se află şi planeta Mandalore.   Regizorul filmului Thor: Ragnarok, Taika Waititi, actriţa Bryce Dallas Howard, Deborah Chow și creatorul serialului animat Star Wars: Rebels, Dave Filoni, sunt printre puţini cineaşti care vor regiza episoade ale serialului The Mandalorian, care se pare că va avea opt sau zece episoade, având o valoare estimată de 100 de milioane de dolari. Acest lucru plasează serialul Star Wars: The Mandalorian, aproape de partea de sus a listei celor mai scumpe seriale din istorie. Ca o referinţă actuală, cele șase episoade din sezonul final al serialului Game Of Thrones, se presupune că costă în jur de 15 milioane de dolari fiecare.Prima Imagine Din Serialul STAR WARS: The Mandalorian
Regizorul Jon Favreau, a declarat anterior că „Star Wars este o lume mare, iar noul serviciu de streaming Disney, oferă o oportunitate minunată pentru a spune poveşti care se întind pe mai multe capitole”.
Planeta Mandalore, are o istorie foarte complicată. Un război mandalorian a început în 3976 BBY (înainte de bătălia de la Yavin) și a durat aproape douăzeci de ani. Istoria acestui război, este relativ foarte complexă, dar pe scurt, ea a implicat mai toate personajele cunoscute, dar şi personajul Revan, un războinic care a apărut pentru prima dată în jocul video Knights of the Old Republic din 2003. În ceea ce privește distribuţia noului serial de televiziune Star Wars, nu știm aproape nimic, deși zvonuri recente au implicat nume că Pedro Pascal sau Werner Herzog. Stabilirea poveştii după cele trei filme ale trilogiei originale, îi va permite lui Jon Favreau, să construiască o poveste despre personaje care nu au fost implicate în povestea principală din Star Wars şi asta ne bucură foarte mult.  Şeful de la Disney, Bob Iger, a anunțat pentru prima dată ştirea despre acest serial în luna februarie, dezvăluind că Disney „nu dezvoltă doar un singur serial, ci câteva serii Star Wars special pentru aplicația Disney direct to consumer”.  Serialul The Mandalorian şi-a început recent producția în California de Sud, pentru filmările exterioare, pe un platou destul de mare.

Personajele Star Wars Jango și Boba FettAceasta este prima dată în istoria francizei Star Wars când se vorbeşte oficial despre un serial live-action, iar faptul că cei de la Disney și Lucasfilm i-au oferit un buget masiv de producție pentru Sezonul 1, se vede deja în această imagine lansată oficial.  Calitatea materialelor costumului mandalorian, este cea a unui film cu buget mare, iar acest nivel de producție se va reflecta în multă audienţă doar datorită talentului implicat în spatele scenei, inclusiv talentul de cineast al regizorului Jon Favreau.

Iar sinopsisul oficial sună cam aşa:
„După Jango şi Boba Fett, încă un războinic al universului Star Wars îşi face apariţia. Acţiunea din serialul The Mandalorian, se petrece după căderea Imperiului şi înainte de apariţia Primului Ordin. Vom urmări aventurile pline de pericole ale unui pistolar singuratic de la marginea galaxiei, departe de autoritatea Noii Republici”

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.