TOM HOLLAND Dezvăluie Noul Costum SPIDER-MAN Din Continuarea FAR FROM HOME

TOM HOLLAND Dezvăluie Noul Costum SPIDER-MAN Din Continuarea FAR FROM HOME într-un clip amuzant din emisiunea lui Jimmy Kimmel Live.

Tânărul actor Tom Holland, a lansat încă odată, o dezvăluire nouă despre Universul Marvel, dar de data aceasta a primit aprobarea celor de la Marvel. Artistul ce îl interpretează pe noul Spider-Man, a fost prezent în emisiunea lui Jimmy Kimmel Live de la ABC, televiziune deținuta de către cei de la Disney. Într-o o scurtă pauză de prezentare a monologului, personajul Guillermo, un asistent al gazdei, a furat masca lui Spider-Man, iar actorul Tom Holland, a încercat să o recupereze. Dar, probabil cel mai important amănunt, este faptul că Tom Holland, nu a apărut în haine simple.  În schimb, el a venit în noul său costum complet, care evident, este puțin diferit faţă de cel pe care l-am văzut atât în ​​Captain America: Războiul Civil și Spider-Man: Homecoming.Spider-Man, a fost prezent în emisiunea lui Jimmy Kimmel Live de la ABC
Este bine ştiut deja că noile filme Marvel, aduc cu ele câte ceva în plus pentru designul costumelor super eroilor din MCU. Aşa s-a întâmplat cu Captain America, cu Iron Man şi exact aşa se întâmplă şi cu Spider-Man. Fără să menţioneze nimic, Tom Holland, a apărut în noul costum al lui Spider-Man, iar fanii ce sunt atenţi la detalii, vor observa cu siguranţă diferențele. Fără îndoială, schimbările sunt abundente, după cum se vede şi în clipul video.
Deocamdată, ştim foarte puțin despre continuarea de anul viitor Spider-Man: Far From Home, în afară de faptul că povestea se va învârti în jurul lui Peter și a colegilor săi din școală, care vor călătorii în Europa, unde se vor confrunta cu Mysterio, personajul negativ interpretat de Jake Gyllenhaal.
Samuel L. Jackson și Cobie Smulders, vor apărea în film, adăugând şi prezenţa personajelor S.H.I.E.L.D.  Deocamdată, asta e tot ce știm. Nu ştim exact cum se va integra noul film Spider-Man în universul Marvel, mai ales pentru că oricine a văzut Avengers: Infinity War, este conștient că Spider-Man a dispărut la finalul filmului.
Și totuși el se va confrunta cu încă un personaj negativ în Spider-Man: Far From Home.

Tom Holland si Zendaya la filmarile pentru Spider-Man: Far From Home (2019)
Încurajat de răspunsul pozitiv pentru filmul Spider-Man: Homecoming, regizorul Jon Watts se întoarce la cârma filmului, iar scenariştii Chris McKenna și Erik Sommers, care au scris şi scenariul primului film, revin.
Spider-Man: Far From Home, are în distribuţie actori ca Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Zendaya, Jacob Batalon, Samuel L. Jackson şi Cobie Smulders.

Spider-Man: Far From Home ajunge în cinematografe pe 5 Iulie 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.