Elefantul Zburător DUMBO Se Înalţă Tot Mai Sus În Noul Trailer Fantastic

Elefantul Zburător DUMBO Se Înalţă Tot Mai Sus În Noul Trailer Fantastic

Elefantul Zburător DUMBO Se Înalţă Tot Mai Sus În Noul Trailer Fantastic pentru adaptarea cinematografică live-action a regizorului Tim Burton.

Cei de la Disney, continuă operaţiunea de adaptări live-action ale animațiilor clasice, cu filmul Dumbo, care este puţin mai deferit faţă de povestea originală a elefantului zburător.

Compania Disney, a lansat un nou trailer pentru noul film live-action, Dumbo, o peliculă ce actualizează de fapt filmul clasic animat și care se învârte în jurul unui proprietar de circ (Danny DeVito), care îi înrolează pe un fost circar celebru (Colin Farrell) și pe copiii săi, pentru un elefant nou-născut, ale cărui abilităţi de a zbura, va duce circul spre noi înălțimi.În timp ce regizorul Tim Burton a făcut mai întâi valuri cu filme întunecate și ciudate precum Frankenweenie sau Beetlejuice, el lucrează şi în domeniul filmelor de familie sau de copii. Alice în Țara Minunilor sau Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, au fost doar câteva din filmele regizorului care se adresează doar unei categorii de spectatori. Am putea spune că la fel se întâmplă şi cu filmul Dumbo.
Există o mulțime de efecte speciale ce pot fi văzute în acest trailer, mai ales atunci când vine vorba de peisaje sau de mediul înconjurător.  Dar tonul unui film de familie autentic, pare să fie destul de puternic, iar Colin Farrell în rolul unui tată grijuliu, are o miză mare. Cei de la Disney, cu siguranţă nu sunt în pană de ideii atunci când vine vorba de remake-uri ale unor poveşti clasice, şi suntem încântaţi să vedem că viziunea lor pentru aceste filme, duce din ce în ce mai mult spre diversitate.

Vizionarul regizor Tim Burton, aduce pe ecrane aventura extraordinară a lui Dumbo, o experienţă cinematografică ce este o extindere a poveştii clasice ce celebrează diferențele dintre oameni, un film unic unde familia este prețuită și visele devin realitate.

Proprietarul unui circ Max Medici, îl invită pe fostul star Holt Farrier și pe copiii lui Milly și Joe, să aibă grijă de un elefant nou-născut, ale cărui urechi supradimensionate îl fac de râs într-un circ care deja se luptă cu supravieţuirea. Dar, când descoperă că elefantul Dumbo poate zbura, circul realizează o revenire incredibilă, atrăgându-l pe antreprenorul persuasiv V.A. Vandevere, care îl recrutează pe elefantul special pentru cel mai nou joc de divertisment, Dreamland.
Dumbo, se ridică la înălțimi noi, alături de o artistă fermecătoare și spectaculoasă, Colette Marchant, până când Holt află că Dreamland, este plin de secrete întunecate.

Dumbo Poster (2019)
Regizat de cineastul Tim Burton, după un scenariu conceput de Ehren Kruger, noua versiune cinematografică a lui Dumbo, are în distribuţie o pleiadă de actori ca, Eva Green, Colin Farrell, Danny Devito, Michael Keaton, Alan Arkin, Nico Parker, Finley Hobbins, Kamil Lemieszewski, Joseph Gatt şi Sandy Martin.

Filmul live-action DUMBO, al celor de la Disney, ajunge în cinematografe pe 29 Martie 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.