În Noul Clip Din CREED II Toată Lumea Vrea Răzbunare

În Noul Clip Din CREED II Toată Lumea Vrea Răzbunare

În Noul Clip Din CREED II Toată Lumea Vrea Răzbunare într-un meci de box memorabil cu anumite mize personale, ce se anunţă a fi epic.

Antrenorii Rocky Balboa (Sylvester Stallone) și Ivan Drago (Dolph Lundgren), alături de sportivii Adonis Creed (Michael B. Jordan) și Viktor Drago (Florian Munteanu), se îndreaptă spre ringul de box pentru un meci memorabil.  Filmul Creed, din 2015, a avut încasări surprinzătoare de 173 de milioane de dolari la nivel mondial şi i-a adus lui Sylvester Stallone o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun rol secundar şi un premiu Globul De Aur. Continuarea, îl va aduce din nou în centrul atenţiei pe boxerul Adonis Creed (Michael B. Jordan), cel care se va confrunta cu fiul lui Ivan Drago, interpretat de Dolph Lundgren în filmul din 1985, Rocky IV.Sportivul de origine română Florian "Big Nasty" Munteanu
Ultimul promo înainte de lansarea unuia din cele mai importante filme ce ne va atrage atenția la sfârşit de an, este un nou clip explicativ din filmul Creed II. Noul clip, face cu siguranță o treabă bună menţionând nostalgia evenimentelor din Rocky IV. Acest featurette, este intitulat sugestiv „Păcatul Părinţilor Noştri” şi se concentrează asupra modului în care toată lumea din Creed II, vrea răzbunare.

Adonis Creed, vrea o victorie contra lui Ivan Drago, omul care l-a omorât pe tatăl său Apollo Creed în ring, iar Rocky Balboa, dorește să se asigure că supremaţia sa ca şi boxer, va rămâne legendară. Între timp, Ivan Drago, încearcă să-şi răscumpere onoarea după ce a pierdut meciul cu Rocky Balboa. El trăiește prin fiul său, Viktor Drago, care este nerăbdător să urmeze pașii tatălui său și să-l învețe pe tânărul Adonis Creed, o lecție în ring.

Michael B. Jordan este Adonis Creed, iar Sylvester Stallone este Rocky Balboa in CREED II
Viața a devenit un act de echilibru pentru Adonis Creed. Între obligațiile sale personale și pregătirea pentru următoarea mare luptă, el se confruntă cu provocarea vieții. Confruntarea cu un adversar ce vine din trecutul familiei sale, intensifică lupta iminentă în ring. Rocky Balboa și Adonis, se vor confrunta cu o moştenire comună, în timp ce amândoi pun la îndoială dacă merită să lupte, ei descoperă că nimic nu este mai important decât familia. Filmul Creed II, se întoarce la elementul său de bază, şi la antrenamentul greoi, unde cele două personaje principale vor redescoperi ceea ce i-a făcut campioni în primul rând, și vor afla că indiferent ce ai face sau unde te vei duce, nu poți scăpa de trecutul tău.

Cu cât vedem mai mult din Creed II, cu atât mai mult pare că este o continuare extraordinară.
Este aceeași formulă, un nou adversar cu anumite mize personale, într-o confruntare epică. Chiar dacă Steven Caple Jr. conduce filmul în locul lui Ryan Coogler, care este doar producător executiv, sperăm că filmul va întrece în prospeţime producţia originală Creed din 2015.
În film mai joacă Phylicia Rashad, Wood Harris, Andre Ward şi Russell Hornsby.

Creed II, ajunge în cinematografe pe 21 Noiembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.