Legendarul Creator STAN LEE A Murit La Varsta De 95 De Ani

Legendarul Creator STAN LEE A Murit La Varsta De 95 De Ani

Legendarul Creator STAN LEE A Murit La Vârsta De 95 De Ani după o viaţă plină de contribuţii importante în cultura pop şi cea a benzilor desenate.

Fiind un geniu creativ, Stan Lee, a fost forța majoră în universul super-eroilor. El a contribuit la crearea unor personaje precum Spider-Man, Fantastic Four, X-Men, Avengers, Iron Man, Hulk, Thor, Daredevil sau Doctor StrangeStan Lee, a fost una din celebritățile foarte cunoscute cu origini în România.

Există doar câţiva oameni a căror contribuție este semnificativă în cultura pop.
Unul din cei mai influenţi și longevivi oameni, este creatorul Stan Lee.
Longevitatea sa este o dovadă a fundamentării personajelor create de el inițial. Caractere precum Peter Parker și Tony Stark, sunt la fel de convingătoare chiar şi în ziua de astăzi, exact aşa cum au fost acum zeci de ani, când Stan Lee, le-a creat. Uimitorul Stan Lee, a fost un om cu adevărat unic. Dar moștenirea pe care el a lăsat-o, va trăi pentru totdeauna. Trecerea în nefiinţă a lui Stan Lee, care a murit la vârsta de 95 de ani, este o pierdere pentru toţi fanii benzilor desenate, mai ales în această perioadă, când ecranizarea unor benzi desenate precum The Avengers, rămâne o forţă majoră în cinematografia internaţională. Legenda benzilor desenate Stan Lee, s-a confruntat cu unele probleme de sănătate în ultimii ani și a supraviețuit soției lui Joan Lee, cu care a fost căsătorit timp de 69 de ani, dar care a murit la vârsta 93 de ani în 2017.Nu este o exagerare să spunem că actualul peisaj de la Hollywood, ar fi de nerecunoscut astăzi dacă nu ar fi fost omul Stan Lee.  S-a născut în 1922, în Manhattan, New York, iar la vârsta de 17 ani a devenit asistent la Timely Comics, care în cele din urmă va evolua în binecunoscutul Marvel Comics. Prima sa creație, a fost Destroyer în Mystic Comics, dar nu a fost şi ultima. Împreună cu un rând de de scriitori și artiști grafici foarte talentați, Stan Lee, a revoluționat lumea benzilor desenate cu personaje precum Spider-Man, Fantastic Four, Iron Man, Hulk, Captain Marvel, Doctor Strange și multe altele. Stan Lee, a avut datoria sacră de a găsi noi personaje și de a stârni interesul pentru lumea benzilor desenate pe parcursul anilor 1990 și mai ales al anilor 2000. Progresul efectelor vizuale a determinat Hollywood-ul să realizeze adaptări de tip blockbuster ale acestor personaje colorate de benzi desenate. Filmul Spider-Man, al regizorului Sam Raimi, este acum considerat unul dintre nașii filmului cu super-eroi. Dar creațiile mai puțin cunoscute ale lui Stan Lee, au câștigat o recunoaștere mai mare odată cu sosirea Universului Cinematic Marvel şi mai exact odată cu apariţia filmului Iron Man din 2008.

 Stan Lee (1922 - 2018)
Nimeni în această lume, nu a avut un impact mai profund asupra fanilor și a tot ceea ce ţine de studiourile Marvel, decât Stan Lee. El lasă în spate o moștenire extraordinară, care va supraviețui dincolo de vieţile noastre.

Gândurile noastre sunt alături de milioanele de fani ai săi.
Călătorie frumoasă printre stele Stan Lee.
Mulţumim pentru toate lucrurile minunate şi pentru momentele amuzante din apariţiile tale fantastice în filme.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.