Primul Trailer THE LION KING Dezvăluie Renașterea Unui Viitor Rege

Primul Trailer THE LION KING Dezvăluie Renașterea Unui Viitor Rege

Primul Trailer THE LION KING Dezvăluie Renașterea Unui Viitor Rege ce dă naştere unei poveşti dramatice plină de trădare şi tragedie în regatul salbaticiei africane.

Cei de la Disney şi regizorul Jon Favreau, prezintă o nouă versiune cinematografică a poveştii The Lion King, o poveste ce se îndreaptă spre savana africană unde se naște un viitor rege.

Simba, puiul de leu simpatic, îl idilizează pe tatăl său, regele Mufasa, dar vrea să îşi i-a în mană propriul destin.   În schimb, nu toată lumea din regat sărbătorește sosirea noului rege al salbaticiei africane.   Scar, fratele lui Mufasa și fostul moștenitor al tronului, are propriile planuri malefice.  Lupta pentru ţinutul Pride Rock, este devastată de trădare, tragedie și dramă, rezultând în exilul lui Simba. Cu ajutorul unei perechi ciudate de prieteni, Simba va trebui să-și dea seama cum să crească și să recucerească din nou ceea ce este pe bună dreptate a lui, poziţia de rege al salbaticiei africane.

Adaptarea cinematografică a nemuritorului desen animat The Lion King, include nume ca Donald Glover în rolul lui Simba, Beyoncé Knowles-Carter în rolul lui Nala, Chiwetel Ejiofor ca Scar, James Earl Jones ca Mufasa, Billy Eichner ca Timon și Seth Rogen ca Pumbaa.   Folosind tehnici de filmare care au funcţionat şi în trecut pentru cealaltă adaptare live-action de la Disney, The Jungle Book, regizorul Jon Favreau, aduce aduce la viaţă personajele iubite din faimoasa animaţie, într-un mod cu totul nou.   Şi wow, cât de superb arată primul trailer.Este de înțeles de ce cineva va ezita în primul rând să vadă un remake al animaţiei The Lion King, dar din punct de vedere vizual, regizorul Jon Favreau, se pare că a realizat minuni.

Și chiar dacă cei mai nostalgici dintre voi vor fi puţin sceptici, cu siguranţă vor tresări puţin atunci când vor auzi sunetul vocii lui James-Earl Jones şi a muzici care izbucneşte în deschiderea trailerului.   Sunetele, efectele vizuale şi aspectul inocent al lui Simba, ar trebui să te dea pe spate la prima vizualizare.

Iar dacă nu o vor face, înseamnă că nu eşti cu adevărat prins în acest Cerc Al Vieţii şi ar trebui să revezi animaţia The Lion King din 1994, care a câştigat două premii Oscar, pentru cea mai originală piesă, Can You Feel The Love Tonight, interpretată de Sir Elton John şi cea mai bună coloană sonoră, realizată de Hans Zimmer.

The Lion King (2019) Poster
În afară de Donald Glover, Seth Rogen, Beyonce Knowles Carter şi James Earl Jones, filmul mai are în distribuţie nume ca Alfre Woodard, John Oliver, Keegan-Michael Key, Chiwetel Ejiofor, John Kani, Eric Andre și Billy Eichner.

Filmul The Lion King, ajunge în cinematografe pe 19 Iulie 2019.   
Hakuna Matata
!!!Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.