RIDLEY SCOTT Lucrează Deja Intens La Continuarea GLADIATOR 2

RIDLEY SCOTT Lucrează Deja Intens La Continuarea GLADIATOR 2

RIDLEY SCOTT Lucrează Deja Intens La Continuarea GLADIATOR 2 şi l-a cooptat pe scenaristul filmului Top Gun: Maverick pentru a ne spune povestea lui Lucius.

După ce s-a întors la franciza Alien și Blade Runner, în calitate de regizor și producător, cineastul Ridley Scott se reîntoarce la cel mai bun film al său: Gladiator.

În timp ce regizorul are in vizor şi alte proiecte ce includ un film despre tinereţea vrăjitorului Merlin, Ridley Scott, a început demersuri serioase pentru o continuare a filmului Gladiator din 2000, film care a obţinut 11 nominalizări la Oscar şi cinci victorii, inclusiv premiul pentru cel mai bun film și cel mai bun actor: Russell Crowe.  În timp ce personajul lui Russell Crowe, Maximus şi-a încheiat aventura în filmul original, continuarea Gladiator 2, ne va spune povestea lui Lucius, fiul lui Lucilla (Connie Nielsen), tânărul personaj care este de fapt nepotul lui Commodus (Joaquin Phoenix).  Nepotul celui care şi-a ucis tatăl şi a preluat tronul, a fost martorul intrări sale în ring pentru lupta cu Maximus, care, deși rănit mortal, l-a înfruntat pe împărat înainte de a ajunge în lumea de dincolo pentru a se reîntâlni cu soția și fiul său uciși. De fapt, Maximus, l-a salvat pe Lucius și pe mama sa, în timp ce își răzbuna propria familie. El a lăsat o impresie puternică asupra tânărului Lucius.Commodus (Joaquin Phoenix) şi Lucius (Spencer Treat Clark) în filmul Gladiator din 2000
Filmul original, a fost realizat de DreamWorks și distribuit de Universal. Surse apropiate regizorului spun că noua producţie este condusă de Ridley Scott și firma sa de producţie Scott Free.  Nominalizat la Oscar pentru primul film, Ridley Scott, dorește să regizeze filmul și îl desemnează ca scenarist pe Peter Craig, omul al cărui portofoliu include filmul The Town și două filme Hunger Games, precum și viitorul Top Gun: Maverick.  De asemenea, el a transformat scenariul pentru remake-ul SF, Logan’s Run de la Warner Bros, alături de Simon Kinberg și Joel Silver.

Potrivit surselor, Paramount va fi studioul care dezvoltă proiectul, iar Universal are opțiunea de a co-finanța filmul Gladiator 2.  Iar dacă personajul Maximus al actorului Russell Crowe, nu mai există, înseamnă că vom avea parte de un nou actor în rolul principal. Lumea brutală a luptelor de gladiatori este atât de convingătoare, încât suntem siguri că filmul va stârni multă vâlvă.

Personajul Maximus (Russell Crowe)
Compania Scott Free va produce filmul, alături de Red Wagon, Doug Wick, Lucy Fisher și Walter Parkes. Momentan, Ridley Scott, regizează primul său serial TV, „Raised By Wolves”, pentru cei de la TNT.  Are mai multe proiecte pe calendarul său de regizor, inclusiv drama cu Scarlett Johansson despre fotojurnalista Lyndsey Addario, și un film potențial despre anii din tinereţe ai vrăjitorului Merlin.Gladiatorul 2, s-ar putea să intre în programul de lucru al regizorului, foarte repede, dar va dura ceva timp până studioul să adune o distribuţie decentă. Dacă ar fi să facem un pariu, am spune că înainte de asta, Ridley Scott se va ocupa de filmul cu Merlin, care va fi realizat de cei de la Disney.
Dar, în lumea tumultoasă a cinematografiei, totul este posibil.
Cine s-ar fi gândit vreodată că vom vedea o continuare a clasicului film Gladiator. Şi totuşi, se întâmplă.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.