Noul Trailer GODZILLA 2: KING OF MONSTERS Ne Tachinează Cu Un Haos Total

Noul Trailer GODZILLA 2: KING OF MONSTERS Ne Tachinează Cu Un Haos Total

Noul Trailer GODZILLA 2: KING OF MONSTERS Ne Tachinează Cu Un Haos Total și întoarcerea monștrilor de dimensiuni uimitoare ce se confruntă.

Regele Monștrilor, Godzilla, se întoarce în cinematografe pentru încă o porţie de lupte epice la scală masivă.

Godzilla 2: King Of Monsters, este oficial continuarea filmului Godzilla din 2014 ce urmăreşte eforturile eroice ale agenției cripto-zoologice Monarch, în timp ce membrii săi se confruntă cu o pleiadă de monștri de dimensiuni divine, inclusiv cu Godzilla, care se ciocnește cu Mothra, Rodan și cu nemesis-ul său final, regele cu trei capete, Ghidorah.   Atunci când aceste super-specii antice, considerate a fi simple mituri, se ridică din nou, se confruntă pentru supremație, lăsând existența omenirii atârnând în echilibru.

Warner Bros. a debutat un nou trailer ce ne tachinează cu întoarcerea agenţiei Monarch și a monștrilor lor de dimensiuni uimitoare în Godzilla: Regele Monștrilor.Continuarea relansării francizei americane din 2014, vine de la regizorul filmelor Trick ‘r Treat și Krampus, Michael Dougherty.  De data aceasta, Regele Monştrilor, se confruntă cu insectoidul Mothra, monstrul cu trei capete Ghidorah și titanul Rodan.   Iar din noul trailer, un singur lucru e clar: acesta este un film cu monștri.

Pe lângă astea, filmul are o distribuție teribilă, şi nu am fi surprinşi dacă la sfârșitul filmului nu veţi ştii nici unul din numele personajelor. Pentru că la urma urmei, acesta este un film despre Godzilla și „prietenii” săi!
Devreme ce la noi în ţară nu există o cultură pentru filmele cu monştrii, suntem curioşi cum va reacţiona publicul din România. Totuşi, pentru cei ce iubesc acest gen de filme, este o injecţie cu adrenalină direct în vene.

Godzilla 2: King Of Monsters (2019) Poster
Cu un scenariu conceput de Michael Dougherty, Zach Shields și Max Borenstein, filmul are în distribuţie actori ca Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Ken Watanabe, O’Shea Jackson Jr., Thomas Middleditch și Sally Hawkins.

Godzilla 2: King Of Monsters, ajunge în cinematografe pe 31 Mai, 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.