Primul Trailer AVENGERS 4: END GAME Evidenţiază Durerea Celor Rămaşi În Viaţă

Primul Trailer AVENGERS 4: END GAME Evidenţiază Durerea Celor Rămaşi În Viaţă

Primul Trailer AVENGERS 4: END GAME Evidenţiază Durerea Celor Rămaşi În Viaţă şi ne pregăteşte pentru câteva surprize ce vor face finalul exploziv.

Doar dacă ai stat ascuns undeva departe de internet, ai pierdut lansarea primului trailer pentru ceea ce se aşteaptă a fi cea mai anticipată continuare a unui film cu super eroi.
Mai ales că în aproximativ 24 de ore, trailerul pentru filmul Avengers: End Game, are 44 de milioane de vizualizări.

Continuarea aventurilor Răzbunătorilor, ce se va lansa în Aprilie, se intitulează acum End Game şi are parte de o vâlvă extraordinară în mediul online.   După aventurile şi finalul cumva şocant din Avengers: Infinity War, unde personajul negativ Thanos (Josh Brolin) a ieşit victorios găsind toate Pietrele Infinitului și distrugând jumătate din viața Universului, vine acea parte a poveştii în care dispariţia multor eroi iubiți lasă o undă de şoc tristă peste cei rămaşi: Captain America, Iron Man, Thor, Black Widow, Hulk și alți câțiva membri ai super-trupei ce apăra planeta noastră.
Speculațiile despre cine a rămas în viaţă şi cine nu, au făcut deliciul internetului multă vreme.
De fapt, acest prim trailer pentru Avengers 4, nu prea lămureşte multe aspecte ce au fost speculate.
Dar, este important să ne amintim că Avengers: Infinity War, este în principiu o jumătate din poveste.Trailerul nu ne oferă o perspectivă bună asupra lucrurilor și în virtutea distribuției sale masive și a personajelor puternice, trebuie să ne gândim că povestea este cumva spusă din perspectiva lui Thanos.   Sperăm că, cu o distribuție mai mică și cu apropierea punctului culminant al Universului Cinematic Marvel, Răzbunătorii, vor avea șansa să strălucească mai puternic decât niciodată.

Şi într-un fel, ne bucurăm că primul trailer a decis să nu arate prea mult material despre adevărata intrigă a filmului. În schimb, cei de la Marvel s-au hotărât să ne arate că eroii noștri sunt într-un mod înfricoșător, și în mod evident, foarte trişti.   Din fericire, avem parte şi de surprize: întoarcerea lui Hawkeye și a lui Ant-Man.
Şi totul devine mai luminat atunci când trailerul se încheie chiar cu o glumă.

Avengers: End Game Poster
Poate ar mai trebui menţionat aici faptul că Avengers: End Game, va avea legături strânse cu filmul Captain Marvel, care se va lansa în cinematografe înainte de Avengers 4.   Intriga din cele două filme se va contopi cumva într-un final măreţ şi surprinzător, ce sperăm că ne va lăsa cu gura căscată.
Doar nu degeaba a dispărut Samuel L. Jackson la mijlocul unei înjurături apelând-o pe Carol Danvers (Captain Marvel).

Actori ca Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Paul Rudd, Don Cheadle, Karen Gillan, vor reveni alături de Brie Larson (Captain Marvel).

AVENGERS: END GAME va ajunge în cinematografe pe 26 Aprilie 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.