Primul Trailer MAN IN BLACK: INTERNAŢIONAL Scoate În Evidenţă Noile Personaje

Primul Trailer MAN IN BLACK: INTERNAŢIONAL Scoate În Evidenţă Noile Personaje

Primul Trailer MAN IN BLACK: INTERNAŢIONAL Scoate În Evidenţă Noile Personaje şi cea mai mare amenințare la nivel mondial.

Bărbații în Negru, au protejat întotdeauna Pământul de ameninţările universului.

În această nouă aventură, Bărbații în Negru se confruntă cu cea mai mare amenințare la nivel mondial: o trădare din interiorul organizației Men In Black. După cum vă spuneam în 2015 aici, cei de la Sony, s-au jucat cu ideea de a realiza o repornire a francizei Men In Black de ceva vreme. Totuşi, perspectiva de a-l aduce înapoi pe Will Smith și Tommy Lee Jones, pentru un al patrulea film, a fost respinsă de la început.
Dar, iată că a venit momentul adevărului.

Sony Pictures, a lansat primul trailer pentru noul film Men In Black, dezvăluind pe deplin o nouă misiune internaţională a organizaţiei secrete guvernamentale. Detaliile despre intriga filmului, sunt încă puține.
Dar din sinopsisul oficial aflăm că povestea implică un spion înfiltrat în interiorul agenţiei MiB.
În timp ce actriţa Emma Thomson își reia rolul Agentului O din Men In Black 3, Chris Hemsworth și Tessa Thompson sunt noile personaje ce vor conduce franciza și, după cum probabil puteți ghici din titlu, franciza merge la nivel mondial.Regizorul filmelor Straight Outta Compton și The Fate Of The Furious, cineastul F. Gary Gray, este în scaunul regizorului, preluând rolul lui Barry Sonnenfeld, care a regizat primele trei filme ale francizei.
Regizorul F. Gary Gray a lucrat după scenariu conceput de Art Marcum și Matt Holloway (Iron Man), iar fostul regizor Barry Sonnenfeld și evident veteranul francizei Steven Spielberg, sunt producători executivi.

Iar după ce veţi vedea trailerul, veţi fi de acord că filmul arată distractiv. Cu înțelepciune, se pare că filmul se bazează pe carisma lui Chris Hemsworth și a actriţei Tessa Thompson, şi pe scoaterea în evidenţă a nostalgiei filmelor trecute, atunci când Will Smith și Tommy Lee Jones, apar într-un tablou.
Men In Black: International, are scopul de a duce franciza înainte și după cum veţi vedea, suntem siguri că filmul se va descurca foarte bine la boxoffice.

Men In Black: International Poster
Rebecca Ferguson, Kumail Najiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois, Larry Bourgeois și Liam Neeson, completează foarte frumos distribuţia bună a filmului.

Filmul Men In Black: International ajunge în cinematografe pe 14 Iunie 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.