SYLVESTER STALLONE Ne Anunță Că CREED II A Fost Ultima Rundă Pentru ROCKY BALBOA

SYLVESTER STALLONE Ne Anunță Că CREED II A Fost Ultima Rundă Pentru ROCKY BALBOA

SYLVESTER STALLONE Ne Anunță Că CREED II A Fost Ultima Rundă Pentru ROCKY BALBOA personajul interpretat de el în peste 40 de ani de existenţă.

Creed II, a ajuns în cinematografe la finalul lunii trecute şi de atunci a ocupat locul 2 în topul box-office.
Filmul și-a sculptat propria moștenire prin aterizarea celui mai bun loc în topul încasarilor de weekend pentru Ziua Recunoştinţei, asta fiind pentru un film de acțiune.

Iar dacă ar fi să dăm crezare unui videoclip de pe Instagram, postat de Sylvester Stallone, personajul Adonis Creed, îşi va continua drumul de acum încolo, singur.   Însuşi Sylvester Stallone, a lansat pe contul său de Instagram, un videoclip înregistrat în timpul producției pentru Creed II, unde ne anunță că filmul va fi probabil ultimul în care el va interpreta rolul lui Rocky Balboa.
Şi ne întrebăm oare ce înseamnă asta pentru viitorul francizei?!Creed II: Michael B. Jordan si Sylvester Stallone
Iată ce spune Stallone despre ceea ce pare a fi ultima zi de producție pentru Creed II. Alături de el sunt Michael B. Jordan și regizorul Steven Caple Jr:
„Acesta este probabil ultimul meu rodeo, pentru că nu m-am așteptat niciodată ca acest film să aibă succes. Credeam că Rocky s-a terminat în 2006 și eram foarte mulțumit. Apoi dintr-odată acest tânăr s-a prezentat pe sine, iar întreaga poveste s-a schimbat. A urmat o nouă generație, noi probleme, noi aventuri. Și nu puteam fi mai fericit pentru că există o lume cu totul nouă care se va deschide pentru public, pentru această nouă generație. Mulțumesc foarte mult, Stephen. Și cu siguranță tu, Michael, pentru că ai făcut posibil acest lucru. Acum trebuie să predau mantaua.”


„Vreau să mulțumesc tuturor şi mai ales fanilor din întrega lume pentru că l-au avut pe Rocky în inimă peste 40 de ani. A fost privilegiul meu de a fi putut crea și juca acest personaj semnificativ.” a mai declarat actorul.

În timp ce acest lucru ar putea fi chiar o surpriză pentru fani lui Stallone, filmul Creed II, face o treabă bună de stabilire a scenei în care Rocky Balboa, pare să facă un pas înapoi, și îl lasă pe Adonis Creed să-şi vadă de treaba lui.  Având în vedere faptul că o mare parte din criticile pentru filmul Creed II, sunt din cauza faptului că producţia a încercat prea mult să intre în moștenirea francizei Rocky, noi credem că personajul Rocky Balboa, a fost cea mai bună mișcare a producţiei.  În plus, dacă Creed II, va aduce cu adevărat sfârșitul personajului Rocky, atunci se presupune că boxerul preferat al oraşului Philadelphia, ar putea ajunge la final în acel ring de box din cer.

Michael B. Jordan stars as Adonis Creed and Sylvester Stallone as Rocky Balboa in CREED IIAcesta ar fi probabil o intrigă bună pentru continuarea Creed III.   Nu este greu de imaginat o intrigă care începe cu înmormântarea lui Rocky, stabilind scena pentru primul efort solo real al lui Adonis Creed, ca şi boxer.
Dar, să nu uităm că Sylvester Stallone are probleme în a renunța la trecut. Au existat mai multe situații când Stallone a declarat că a terminat cu francizele Rocky sau Rambo.  Dar, evident, s-a întors la ambele în ultimii ani. Doar timpul va spune dacă Sylvester Stallone va renunţa într-adevăr la personajul Rocky Balboa, pentru totdeauna.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.