Trailerul GAME OF THRONES SEZONUL 8 Ne Tachinează Cu Un Război Plin De Gheaţă Şi Foc

Trailerul GAME OF THRONES SEZONUL 8 Ne Tachinează Cu Un Război Plin De Gheaţă Şi Foc

Trailerul GAME OF THRONES SEZONUL 8 Ne Tachinează Cu Un Război Plin De Gheaţă Şi Foc şi o amenințare iminentă la adresa întregului ţinut Westeros.

Sunteți pregătiţi sufleteşte să vă întoarceți în ținutul Westeros?
Bineînțeles că sunteţi, iar cei de la HBO știu asta. De fapt, ei știu că sunteți atât de pregătiți încât sunteţi gata să vedeţi primele imagini amăgitoare din teaser trailerul pentru Sezonul 8 al serialului Game Of Thrones, trailer ce are absolut zero acțiune în el.

Şi nu, nu este o recapitulare agitată a momentelor cele mai bune ale sezonului anterior, sau vreo vizită pe platourile de filmare.  Indiferent de ce ar fi, cei de la rețeaua HBO știu că o să îl urmărești cu atenţie. Şi pe măsură ce ne apropiem de următorul sezon, ştim că lucrurile se vor complica în Westeros.  Deși serialul s-a aventurat dincolo de cele scrise de autorul seriei de cărţi George R.R. Martin, cei de la HBO devin tot mai misterioşi şi mai secretoşi cu materialul sursă, jucându-se cu tema principală a seriei Un Cântec De Gheață Şi Foc, chiar şi în acest teaser trailer nou.Urzeala Tronurilor: Sezonul 8
De dragul argumentelor, hai să vedem dacă este ceva de găsit în aceste imagini din trailer.

Pe tabla de joc din ţinutul Westeros, se află piesele principale, lupul şi dragonul, ce reprezintă familia Stark și Targaryen, ce într-un mod spectaculos, sunt depășite de gheață. Familia Stark, este clar cea care conduce la nord, iar sezonul precedent am văzut cum Walkerii Albi, se îndreptă spre Winterfell printr-o gaură masivă făcută în Zid.

Şi dacă e să ne aventurăm şi mai mult în argumente, Leul reprezintă familia Lannister, ce arde într-o flacără rapidă ce ar putea reprezenta pasiunea lui Cersei și refuzul încăpățânat al acesteia de a se confrunta cu iminenta amenințare la adresa regatului. În rest, totul va deveni o confruntare masivă, ce va începe la HBO în luna Aprilie.

Sezonul 8 Urzeala Tronurilor (2019)
Televiziunea a fost schimbată radical, atunci când serialul Game of Thrones, a adus pe micile ecrane producţia HBO, ce era plină de intrigi şi manevre complicate ale locuitorilor şi conducătorilor din cele Șapte Regate. Popularitatea serialului, a făcut ca producţia celor de la HBO, să devină unul din serialele TV cele mai vizionate din toate timpurile şi a condus la multe speculații cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla în sezonul final.

Ultimul sezon al popularului şi controversatului serial de la HBO, Game Of Thrones, a stârnit ceva vâlvă pe internet şi în rândul fanilor.  Lipsa detaliilor despre subiectul principal al următorului sezon, este probabil cea mai arzătoare problemă pentru cei ce au citiţi cărţile şi au urmărit serialul.  Popularitatea serialului Urzeala Tronurilor, a făcut ca producţia celor de la HBO, să devină unul din serialele TV cele mai vizionate din toate timpurile şi a condus la multe speculații cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla în sezonul final.

Şi mai presus de toate, cei de la HBO, ne-au anunţat că vor realiza un serial separat, ce va trata subiecte anterioare celor care au ecranizat cărţile Un Cântec De Gheață Şi Foc.

Serialul Game of Thrones se întoarce la HBO pentru sezonul final, în Aprilie 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.