BAD BOYS 3 A Început Filmările: Vezi Un Clip Video Cu WILL SMITH În Acțiune

BAD BOYS 3 A Început Filmările: Vezi Un Clip Video Cu WILL SMITH În Acțiune

BAD BOYS 3 A Început Filmările: Vezi Un Clip Video Cu WILL SMITH În Acțiune de pe platourile de filmare ale celui de al treilea film al francizei.

Băieţii Răi, detectivi din Miami, Marcus Burnett şi Mike Lowrey, se întorc în filmul Bad Boys 3, filmul ce este intitulat oficial Bad Boys For Lif3.

Bad BoysDupă o lungă perioadă de incertitudine, a început producția şi filmările pentru ce de-a treia producţie din seria faimoasă Bad Boys. Iar dacă încă te gândeşti la primele două filme, iată că începerea filmărilor ne aduce şi un mic bonus. Un test de la filmările Bad Boys 3, ce ne oferă o primă imagine video cu Will Smith, ce a intrat în rolul detectivului Mike Lowrey.

Nu este cea mai interesantă înregistrare video, dar măcar dovedește un singur lucru: Will Smith arată aproape la fel ca în cele două filme Bad Boys.  Acest test pentru Bad Boys 3, îl readuce pe Will Smith la rolul Mike Lowrey și din câte se vede, pare că actorul nu a îmbătrânit prea mult. De asemenea, el poartă o jachetă destul de spumoasă, ce este în conformitate cu garderoba sofisticată a personajul Mike Lowrey, în timp ce partenerul său, Marcus Burnett (Martin Lawrence), este mai degrabă un tip cu o garderobă mai comună.

View this post on Instagram

 

CAMERA TEST | BAD BOYS (FOR LIFE) 3 _ #willsmith #mikelowrey #badboys #badboys3 #badboysforlife #badboysforlif3

A post shared by Will and Jaden (Father & Son) (@willjadensmith) on


În Bad Boys 3, politia din Miami și echipa de elită AMMO, încearcă să-l scape pe Armando Armas (Jacob Scipio), șeful unui cartel de drogurilor, un ucigaș cu sânge rece, cu o natură viciosă. El este dedicat în totalitate cartelului și este trimis de către mama să să îl omoare pe Mike (Will Smith). Paola Nuñez va interpreta rolul Rite, psihologul dur și amuzant care devine noul șef al diviziei AMMO și fosta iubită a lui Mike Lowrey.

Va fi interesant să vedem un film Bad Boys, fără a fi regizat de Michael Bay. Fie iubesti stilul regizorului, fie nu, stilul bombastic al lui Michael Bay, a făcut primele două filme Bad Boys atât de memorabile. Cu toate acestea, factorul nostalgic de ai avea împreună pe Will Smith și Martin Lawrence, probabil pentru ultima oară, este destul de interesant.

BAD BOYS FOR LIFEWill Smith, Martin Lawrence, Alexander Ludwig, Charles Melton, Vanessa Hudgens, Joe Pantoliano, Jacob Scipio, Paola Nunez și Massi Furlan, fac parte din distribuţia filmului Bad Boys For Life, ce va fi regizat de Adil El Arbi și Bilall Fallah. Scenariul original al filmului, a trecut deja prin câteva rescrieri şi modificări radicale.
Peter Craig (Transformers), a scris o bună bucată din poveste, iar Joe Carnahan, a făcut o rescriere.
Cu toate acestea, Chris Bremmer este scenaristul actual al filmului.

Bad Boys For Life, este programat să ajungă în cinematografe pe 17 Ianuarie 2020.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.