Filmul AQUAMAN Este Campionul Încasărilor La Boxoffice Şi În Universul DC

Filmul AQUAMAN Este Campionul Încasărilor La Boxoffice Şi În Universul DC

Filmul AQUAMAN Este Campionul Încasărilor La Boxoffice Şi În Universul DC fiind acum mai valoros chiar decât filmul Batman V Superman.

Este oficial: producţia Aquaman este acum campionul Universului Extins de la DC.

Cu câțiva ani în urmă, dacă ţi-am fi spus că un film cu Aquaman ar depăși unul cu Batman și Superman, ai fi râs. Dar lucrurile au un mod ciudat de a se schimba, iar audiența nu pare să se sature de eroul subacvatic creat de regizorul James Wan. Marele hit al celor de la Warner Bros., a rămas în partea de sus a box-office-ului pentru un al treilea weekend la rând, iar Escape Room, noul film intrat în competiţie, a ajuns direct pe locul doi.

Justice League (2017)Regele Atlantidei, este acum şi Regele Box-Office-ului și regele adaptărilor cinematografice DC.
Pentru a treia săptămână consecutivă, filmul Aquaman, rămâne în topul clasamentelor, adunând încă aproape 31 de milioane de dolari la boxoffice-ul de weekend. Acest lucru face în mod oficial din filmul Aquaman, filmul cu cele mai mari încasări din întreg Universul DC, până în prezent.
Topul încasărilor globale DC, arată cam aşa:

1. Aquaman – 945,8 milioane de dolari.
2. Batman v Superman: Dawn of Justice – 873,6 milioane de dolari.
3. Wonder Woman – 821,8 milioane de dolari.
4. Suicide Squad – 746.8 milioane dolari.
5. Man Of Steel – 668,0 milioane de dolari.
6. Justice League – 657,9 milioane de dolari.

În doar trei săptămâni, Aquaman, a câștigat mai mulți bani decât a făcut filmul Justice League, de când a fost lansat. Cum explicăm acest lucru? Simplu. Filmul Man Of Steel, a primit recenzii mixte și asta a afectat foarte mult prestaţia sa în cinematografe. Suicide Squad, a primit recenzii teribile ce nu au reușit să atragă o audiență mai mare. Wonder Woman, a fost primul film DCEU care a câștigat recenzii în general favorabile, fiind prima dată când un personaj feminin și-a condus propriul film, ceea ce s-a văzut la boxoffice. Iar Batman v Superman, este în principiu un eveniment cinematografic, fiind prima dată când Batman și Superman au fost împreună pe marele ecran, ceea ce a adus oarecum la un succes relativ bunicel.
Tocmai de aceea Batman și Superman se află în topul încasărilor DC, pe locul doi.

În ceea ce îl privește pe Aquaman, filmul și-a câștigat recenzii pozitive, în primul rând pentru că este distractiv. De asemenea, a avut premiera într-un moment în care nu au existat alte filme cu super-eroi cu care să concureze. Deasemenea, Aquaman, rămâne unul dintre singurele filme cu buget mare ce rulează în luna Ianuarie în mai toate multiplexurile. Iar acest lucru se reflectă în totalul încasărilor de la boxoffice. Singurul film nou apărut în peisaj este Escape Room, care a intrat direct pe locul al doilea şi a făcut 18 milioane de dolari, cu un buget de producţie de 9 milioane de dolari. Mary Poppins Returns, se află pe numărul trei, iar Spider-Man: Into The Spider-Verse, se află pe locul patru.

Săptămâna viitoare aduce cu sine lansarea filmului regizorului M. Night Shyamalan, Glass, care ar trebui în mod normal să îl detroneze pe Aquaman. Dar, în ziua de azi, nimic nu este garantat.

BOXOFFICE: 4 - 6 IANUARIE 2019

Pozitia Filmului In Clasament:Încasările Weekend:Total Încasări Globale:
1. AQUAMAN31,107,455 $945,807,455 $
2. ESCAPE ROOM18,238,172 $19,603,938 $
3. MARY POPPINS RETURNS15,923,121 $259,078,703 $
4. BUMBLEBEE13,206,803 $290,606,803 $
5. SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE13,163,376 $276,746,602 $
Date Furnizate De Box Office Mojo


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.